Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.419
Поени од реакции
25.309
Uste ti se lutam sto go skipna Love iako nemav nisto so toa cross my heart and hope to die na isti podforum kade ako ne jas - ke pozajmam i od filmskiot kredibilitet na dzimi sme go ocenile so 10 od 10 so site pricesti.

Se seguvam ne mozam tebe da ti se lutam

Se soglasuvam za Beau is Asfraid, toa ke bide krajniot rezultat i maximum sto moze da se dobie od filmot i.e reziserot. No sepak zabavno.
Love за мене беше перфекција, сосема различно, уникатно искуство. Понекогаш кога ќе разглабам на тема монтажа, ми текнува на сцената од кадата и како беше монтирана на начин да ја сумира цела тема на филмот во тие 3-4 минути.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.550
Поени од реакции
29.141
The Menu е можеби број 1 филм по антипатичност, претенциозност и арогантност. Не е реално дека од цел филм, од толку актери дека само 1 беше нормален (Ања). Да ви се намочам на фунгите и алгите.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
На @Џонтра Волта девојка му конечно го натера да глеа Лала :love:
Се загревам за Бабилон. :D
Лани Whiplash, сеа Лалана конечно дојде на ред.

Сам си го гледав иначе. И го понудив, ми рече не бе го знам тој многу ми е мјузикл и некако лигаво ми делува. :D

Член од
14 август 2006
Мислења
45.452
Поени од реакции
84.865
Нов филм на Горан Столевски

Прегледај го приврзокот 362347

Summer, 1999. An unexpected and intense twenty-four-hour romance blossoms between a seventeen-year- old Serbian ballroom dancer and his best friend's older brother. A decade later the pair meet for a bittersweet reunion.
мора да се штиклираат празни коцкички, не може авторот да прави тематски каков сака филм и да очекува да биде прифатен од критика

The Menu е можеби број 1 филм по антипатичност, претенциозност и арогантност. Не е реално дека од цел филм, од толку актери дека само 1 беше нормален (Ања). Да ви се намочам на фунгите и алгите.
Серијата Велма најверојатно во сите три категории го шие.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Денес го глеав Banshees of Inisherin, и ми беше мило шо сетапот/приказната се врти околу ghosting, вештина која ја негувам и усовршувам со години. Али добар е филмот.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.187
Поени од реакции
37.795
Отворена традиционалната анкета, guys: кој е вашиот фаворит за Оскар за најдобар филм во 2022? Може да гласате најдоцна до 13 март, денот кога ќе ги дознаеме добитниците на Оскарите. Гласај ТУКА!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.752
Само Маверик и Аватар ми се гледани, првиот е подобар. Ќе пробам да изгледам нешто од другиве.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.187
Поени од реакции
37.795
Само Маверик и Аватар ми се гледани, првиот е подобар. Ќе пробам да изгледам нешто од другиве.
Everything Everywhere All At Once мора! Се обложувам дека ич нема да ти се допадне. Зошто мислам така? Не прашуј зашто. :coffee:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.696
Поени од реакции
34.219
Everything Everywhere All At Once мора! Се обложувам дека ич нема да ти се допадне. Зошто мислам така? Не прашуј зашто. :coffee:
mislis li deka slusa, ke dojde posle dve tri godini ke kaze decki sto kjutete za everything ev… :P

denes me nasednaa da go gledam Blonde koj trae skoro celi tri casovi, noviot za Merilin Monroe. Devojkata sto ja glumese se iskina od glumenje i go nosese filmot, mislam deka e nominirana i za oskar. Drugoto nisto osobeno, ne znam zosto uste snimame novi raboti za ovoj lik iskreno.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.187
Поени од реакции
37.795
mislis li deka slusa, ke dojde posle dve tri godini ke kaze decki sto kjutete za everything ev… :P
Не, јас мислам дека нема да му се допадне баш заради тебе. Ќе дојде: „какви се овие глупости ова само на Њотомир може да му се свиѓа...“ :D

• Хаха
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom