Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.633
Поени од реакции
88.261
Топ Ган Маверик 10/10:cuc: е така се прави продолжение на филм. Имам само 2 мали забелешки:

1. Партнерството измеѓу Том Круз и Џенифер Конели ми беше премногу вештачко и исфорсирано. Ништо не може да се спореди со она на Круз и Кели МекГилис

2. Премалце песни од Кени Логинс

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.140
Поени од реакции
42.876
му се може, врти тешки милиони, што да се жени кога кај и да се сврти има нова некоја да се зацапа у него. Не мора ни да се разведува како другиве глумци и милионери, многу паметно размислува типчето.

Него го чекам овој новиот на Скорсезе со Дениро и него. Ваљда ќе растури у бокс офисо.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
За Еспозито се збори дека ќе биде Професор Х или Магнето. Уште едно "поцрнување" на легендарен лик. Можеби ќе го сменат потеклото на Магнето и наместо Евреин ќе го прават Црнец. Што за мене лично ќе биде најодвратна работа што Марвел ќе ја направи. Некои ликови имаат толку позната origin сторија и целата нивна појава и постапки се базирани на неа што е буквално ерес да се дира таму.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.490
Поени од реакции
5.583
За Еспозито се збори дека ќе биде Професор Х или Магнето. Уште едно "поцрнување" на легендарен лик. Можеби ќе го сменат потеклото на Магнето и наместо Евреин ќе го прават Црнец. Што за мене лично ќе биде најодвратна работа што Марвел ќе ја направи. Некои ликови имаат толку позната origin сторија и целата нивна појава и постапки се базирани на неа што е буквално ерес да се дира таму.
Баш ќе биди интересно да се види како црниот професор х го наследил замокот кај шо е училиштето за надарени.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Баш ќе биди интересно да се види како црниот професор х го наследил замокот кај шо е училиштето за надарени.
Од прадедо му Лорд Корлис Веларион, логично.

C

confusion

Гостин
Кога Марвел универзумот ќе ви заврши со Endgame, тогаш ќе се чувствувате многу подобро.
Од тогаш нема ништо квалитетно и вредно да се дискутира излезено, не знам зошто уопште се замарате со Фаза 5, дел од пропагандна машинерија.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Elle 2016

Брееееееееј ама глуп филм, па дури и 2 саата потрошив на ова. Уште полошо е што му давам 7ца на ваков филм. Ми искочи случајно на LB, видов повеќето му имате висока оцена дадено, ама брееееееееееј страшно глуп. Се спремив за некој драматичен трилер онака тажен со жртва од силување, оваа све што мрда ебеше, па на крај и лезбејка замина да биде. Па и тоа сцените, 10 минути се борат демек ау, леле немој, за на крај 2 пати да и го пикне и да заврши сексот, леле што гледав у пичку матер. Џонтра филмов само за тебе.

Глуп, страшно глуп, ама добар е за 7ца.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Training Day е еден од тие филмови што ги имав гледано уште во тоа време 2003-2004 и некако го добив на касета. Мал бев памтам моите не ми даваа да го гледам, имало неприкладни сцени. После и на двд го купив од дивидитека, и може едно 10 пати го имам гледано. Денес го заокружив тоа и го гледав на отворено кино. И пак би го гледал, пошо е многу мадафака филмче.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.140
Поени од реакции
42.876
Babylon го најавуваат како ного јак филм од епски пропорции. На 25 декември ќе има ограничена премиера, само за кремот у Холивуд. Дејството ќе било во 20тите години од минатиот век. Гледав некои слики денес, can't wait.

Kajgana Shop

На врв Bottom