Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
20А е мислам до 4.2kw може да мери, а 16А до 2.8кw. Така барем пишува на линкот. Горе ми е климата и не можам да ти доловам но ќе ти испратам други слики, идентично е.
16A - MAX power - 2.8kw
20A - MAx power - 4.2kw
Според тоа значи неможам да го ставам на 3.5кв климата да мерам?

20А е мислам до 4.2kw може да мери, а 16А до 2.8кw. Така барем пишува на линкот. Горе ми е климата и не можам да ти доловам но ќе ти испратам други слики, идентично е.
16A - MAX power - 2.8kw
20A - MAx power - 4.2kw
Колку шо одбирам од струја мислам дека 16A идат нешо над 3.5kw.... 16x220???

Според тоа значи неможам да го ставам на 3.5кв климата да мерам?
Можеш можеш... 3.5кв ако е климата тоа значи толку топлина може да произведува... а не дека толку троши.
Јака 3.5ка клима оптеретена до максимим може да повлечe докај 2kw... горе доле....

Почитувани,
По повод 10 години ГРЕЕМАК ГРОУП, како застапник на GREE , Ве известуваме за голема промоција на клима уредите и гаранција 5+5 години ( првите 5 години се без надомест за продолжување ).

Со Почит,
Греемак ГроупPromo 1.jpgPromo 2.jpg

Раскинал ДиКаприо со Камила. Го трола цел интернет дека све со дечишта е у врска. :D

304836458_1632348510559595_3147547152945353235_n.jpg

86000 амбер за кафичи и дуќани, е интересна опција, плус и како трошок да се води.

му се може, врти тешки милиони, што да се жени кога кај и да се сврти има нова некоја да се зацапа у него. Не мора ни да се разведува како другиве глумци и милионери, многу паметно размислува типчето.

Него го чекам овој новиот на Скорсезе со Дениро и него. Ваљда ќе растури у бокс офисо.

Има ли кај нас некаде вакви ТА Радијатори ? http://binvex.com/termoakumulaciono-grejanje/ta-radijator-adx-84-a-800w/ Би биле интересна опција како помошно тело за некоја клима да помогнат со 5-6 кв акумулирана топлина во ефтина тарифа.
Ja na prospektot stvarno ne vidov kade ke ja akumulira taa energija,za da posle evtina tarifa ja dava preku den,vidov samo dva grejaci kao za u sporet i nekoja smesna izolacija...ispravete me ako gresam,mada i samata cena se kazuva...se gledaat nekoi 4-5 ciglicki kao u termo pecka,ama dalekuu e od akumulacija kako termo.

За Еспозито се збори дека ќе биде Професор Х или Магнето. Уште едно "поцрнување" на легендарен лик. Можеби ќе го сменат потеклото на Магнето и наместо Евреин ќе го прават Црнец. Што за мене лично ќе биде најодвратна работа што Марвел ќе ја направи. Некои ликови имаат толку позната origin сторија и целата нивна појава и постапки се базирани на неа што е буквално ерес да се дира таму.

За Еспозито се збори дека ќе биде Професор Х или Магнето. Уште едно "поцрнување" на легендарен лик. Можеби ќе го сменат потеклото на Магнето и наместо Евреин ќе го прават Црнец. Што за мене лично ќе биде најодвратна работа што Марвел ќе ја направи. Некои ликови имаат толку позната origin сторија и целата нивна појава и постапки се базирани на неа што е буквално ерес да се дира таму.
Баш ќе биди интересно да се види како црниот професор х го наследил замокот кај шо е училиштето за надарени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom