Iscisti gi filterite na klimata.Do pred 3 dena si bese se vo red ne pravese taka dali e do vlaznost na vozduh neznam, na 26 stepeni e pustena gream edna soba normalna golemina i da celo vreme raboti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Iscisti gi filterite na klimata.Do pred 3 dena si bese se vo red ne pravese taka dali e do vlaznost na vozduh neznam, na 26 stepeni e pustena gream edna soba normalna golemina i da celo vreme raboti
Можно е да е до батериите во далечинското или па до самото далечинско.Deneska klimata se gasi na sekoj saat a ne ja postignuva zadadenata temperatura dali znae nekoj do sto moze da e problemot ?
Браво за Nikoj1.
Сега гледате каде е проблемот со непостигнување на температура на водата. Меѓутоа опремата беше земена од странство така да немаше опција да се врати.
Автоматски споено мислење:
Да бе, кога не ви одговара тогаш е "ботче"
Автоматски споено мислење:
Да бе, кога не ви одговара тогаш е "ботче"
НеИма нешто лимит колку филмој можам дневно да прикачам, еве да речеме 1000?![]()
Ќе се помочам, не се нормални жутиве![]()
Cult Classic ‘Fight Club’ Gets a Very Different Ending in China
Someone tried very hard to please Chinese movie censors.www.vice.com
![]()
Fala ke go probam toaIscisti gi filterite na klimata.
Fala ti ke go probam i toa i dali mislite deka pravi defrost i ako go pravi zosto tolku cesto na sekoj saat?Можно е да е до батериите во далечинското или па до самото далечинско.
Пробај да му ставиш нови батерии и користи ја " iFeel " опцијата, ако се среди проблемот, до батериите било.
А ако по одредено кратко време ( пример по 1-2 недели ) пак го забележиш истиот проблем, тогаш дефектно е далечинското ( брзо ги расипува батериите ) и би ти препорачал да си купиш ново далечинско, од GREE кошта 2000 денари мислам, имаш и далеку поевтини универзални далечинска ама не знам тие колку се функционални и трајни.
Јас имав таков сличен проблем како твојот со Тосот клима и ново далечинско од GREE беше решението.
I najskapa klima moze da pravi defrosti na sekoj saat ako neznaes da ja rabotis. Koga ke ja svatis poentata na DeltaT ili razlikata pomegu posakuvanata t.e zadadena Temp i momentalnata Ambientalna Temperatura ke imas pomalce defrosti. Temp kopceto igraj go pocesto i ke svatis deka sto e pomala razlikata poretko ke defrostira. I ne ja gasi klimata ovoj period dur se niski temperaturite....toa zadaj 30c a vnatre 15 pa za pola saat ke stopli na 26 nema da funkcionira na ladnovo....sea so 23 sme srekjni site sto sami gi plakjame smetkite.Fala ke go probam toa
Fala ti ke go probam i toa i dali mislite deka pravi defrost i ako go pravi zosto tolku cesto na sekoj saat?
Изминативе 2-3 дена влажноста на воздухот надвор е испод 40% па не би требало да прави чести дефрости (освен ако не живееш покрај река).Fala ti ke go probam i toa i dali mislite deka pravi defrost i ako go pravi zosto tolku cesto na sekoj saat?
Кога сме кај сметките... читам по интернетов ЕВН праќале весели честитки за декември/јануари...sea so 23 sme srekjni site sto sami gi plakjame smetkite.
Nishto ich..... shtedi pari stavi si vnatreshna izolacija stirodur ili stiropor....Дали има некој пробано " термо стоп " течна изолација па да сподели искуство ?
Што е Термо Стоп?
rojalinvest.com.mk
Термо изолации
www.rojalinvest.com.mk
Ja bi mu rekla, te fativ u laga, bidejki vo srednovekovieto lugeto ne bile smrdlivi ko sho se kazuvaatМене навистина ми остави голем впечаток кога го гледав, без заебанција
Да, повторува некои митови, ама мене ми беше интересно како ги „решиле“ сите прашања.
Она што би било замерка на сценариото, според мене, е што низ вековите се дружел со вистинските луѓе и се наоѓал секогаш на вистинското место. Мислам дека не е сосема возможно тоа.![]()
Музиката е баш, баш јака.
Mozebi imas pravo inace ne ja isklucuvam si raboti celo vreme od noemvri do sega i fala ti za informaciiteI najskapa klima moze da pravi defrosti na sekoj saat ako neznaes da ja rabotis. Koga ke ja svatis poentata na DeltaT ili razlikata pomegu posakuvanata t.e zadadena Temp i momentalnata Ambientalna Temperatura ke imas pomalce defrosti. Temp kopceto igraj go pocesto i ke svatis deka sto e pomala razlikata poretko ke defrostira. I ne ja gasi klimata ovoj period dur se niski temperaturite....toa zadaj 30c a vnatre 15 pa za pola saat ke stopli na 26 nema da funkcionira na ladnovo....sea so 23 sme srekjni site sto sami gi plakjame smetkite.