Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.624
- Поени од реакции
- 59.477
Не сме го заборавиле, во Classics е. Трпение-СпасениеПсихо сте го заборавиле ....ни во трилери ни во хорори ...
Не сме го заборавиле, во Classics е. Трпение-СпасениеПсихо сте го заборавиле ....ни во трилери ни во хорори ...
До зејтинот е... треба да најдеш опција Cyrilic на плеерот со кој гледаш.момци, се мачам пола саат и неможам да го направам на македонски преводот ..
еве каков е : æÆÑΘÄ ... разбирате?? )
помош
Цел албум има Jon Bon Jovi за Young Guns 2. Покрај насловната, Blaze of glory, и другите се феноменални и се опфатени теми од филмот.Многу забавен филм, а може да се погледне и вториот дел, познат и како Young Guns - Blaze of Glory. Ако ја знаете истоимената песна на Jon Bon Jovi, спотот е направен од овој филм.
Барав податок за саундтракот на времето не можев да најдам. Само таа песна ја забележав. Баш е јак клипот.Цел албум има Jon Bon Jovi за Young Guns 2. Покрај насловната, Blaze of glory, и другите се феноменални и се опфатени теми од филмот.
Не знам зошто го пишувам ова.
Иначе, супер избор на вестерни, ми се исполни душава со 3:10 to Yuma.
Морам да внимавам со насловот да не се навреди Tallahassee кој ќе го слуша послеДури сега го видов целиот наслов на темата. "каталог за тапчовци", бре.
Може да се смени во нешто по(како да кажам да не погрешам).
Овде те мрзи да го префрлиш? Шо има да му ја мислиш, ние сме тука да префрламе. После да не ми објаснуваш дека си бил во правоИзвини вака за оф топик Рокенролаа, ама да му вратам на колегата твој.
ЈасСумИнтериста, го гледав филмот, еве вака според датата и пред тебе сум го гледал, добар е филмов, ама не е мој тип на филм. Чим ме спомна, ако овој ти се допадна, пази да не те фати срце од овој (нема да те фати срце де, ама добар ке ти биде многу). Модераторке и ти можеш да го гледаш, а и сите други на кои ви се допадна Исповеди.
п.с. Го виде филмот кој ти го препорачав? Ако не кажи, да ти го кажам насловот пак.
Во светска еВидов не сте го клале Pan's Labyrinth во Fantasy/Adventure. Ако не сте го испланирале и во светска кинематографија, ќе ви се наљутам.
I knew it!Das Boot во воени филмови WWII ОБАВЕЗНО !
Јас одвоив пред некој денhttp://www.imdb.com/title/tt0346293/
Овој ви киднал во ВВ2 Шала, сепак малце лудаци ко мене би одвоиле 3 саата за Хитлер :Р