Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Добар глумец и веќе 100 пати видена приказна, ништо посебно. Очекував многу, не добив ама баш ништо по што би го запомнил и издвоил. Можеби да се најдеше во група со други 9 филмови, кои ги гледав последно, ќе добиеше повисока оцена. Вака само 3-ка :)

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.917
Поени од реакции
42.625
Добар глумец и веќе 100 пати видена приказна, ништо посебно. Очекував многу, не добив ама баш ништо по што би го запомнил и издвоил. Можеби да се најдеше во група со други 9 филмови, кои ги гледав последно, ќе добиеше повисока оцена. Вака само 3-ка :)
taa 3ka za @Corvus e 6 pa i povisoko.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
The eyes of my mother, истрипан до јаја. :eek:
Првенче на режисерот. (y) Подобар од Аутопсијата на Џејн Доу според мене.

А да, и актерката Kika Magalhaes, кој перформанс човече. :popce:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Еl Bar е кул филм, кул ликови, кул хумор, кул приказна, кул мистерија кул хорор елементи и кул шпанкa <3

Ги бива шпанциве за филмови нек си ибат матер :D Има препорака од мене филмот
(нели има и бољи шпански филмови али ако сакате црна комедија трилер нема да се заебете (y) )

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.130
Еl Bar е кул филм, кул ликови, кул хумор, кул приказна, кул мистерија кул хорор елементи и кул шпанкa <3

Ги бива шпанциве за филмови нек си ибат матер :D Има препорака од мене филмот
(нели има и бољи шпански филмови али ако сакате црна комедија трилер нема да се заебете (y) )
На СФФ го гледаше или излезе торент?

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Лошо минува кај критиката, а гледам и фановите го рангираат доста слабо. Искрено не ми е баш јасно зошто. Му се погодија овие улоги на Метју и додека го гледав филмот неговиот лик ме потсетуваше на оној од Dallas Buyers Club.

Gold е одличен :pivo2:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
На СФФ го гледаше или излезе торент?
СФФ
Лошо минува кај критиката, а гледам и фановите го рангираат доста слабо. Искрено не ми е баш јасно зошто. Му се погодија овие улоги на Метју и додека го гледав филмот неговиот лик ме потсетуваше на оној од Dallas Buyers Club.

Gold е одличен :pivo2:
Се сложувам освен тоа дека е одличен :D Солиден е. Вториот дел од филмот е одличен, првиот дел од филмот ми беше мех. Се на се..солиден али криво ми е што не ни почна добро филмот како што заврши.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.130
Одличен Капетан Фантастико ко што го имаа пишано на Телма. :D

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
http://www.imdb.com/title/tt4857264/
Ne se realni spancive za vakvi filmoj :cuc:
Daj predlozite nesto drugo od spancive osven ovaj,Hidden Face,The Body,Orphanage i The Secret in Their Eyes

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom