Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.741
- Поени од реакции
- 27.733
Ги суспендирале.тракермк ви отвора?
Којзнае зошто
Се надевам ќе префрлат хостинг на друго место.
Ги суспендирале.тракермк ви отвора?
Надвор од топ 100.
12. Lives of the Others, исклучително досаден филм, многу преценет за 12то место.
11. Birdman ....... точки како на другар му Sin City, најбезвезни филмови некогаш снимени.
Еден од најдосадните филмови што сум ги гледал заедно со Apocalypse Now и Spotlight.
Исто и Apocalypse Now, овој па цел беше досаден
Не знам што гледаат/е толку у Hell or High Water, обичен просечен филм, малце досаден и спор
Овој Silence на Мартинчо мислам дека ќе биде канцероген филм, луѓе у депресија ќе паѓаат од што ќе биде досаден.
Пун курац искомплексирани ликови, кој од кој. Досаден филм.
Па и не морале баш Brooklyn да го номинираат. Океј е све, убав филм, добро напраен, ама досаден е малце
Зашто да не бидат прифатени, ај Big Short уште од старт се знаеше дека ќе биде прилично досаден филм
И Ревенант ми беше досаден, не викам не, ама барем има што да глеаш таму, Ди Каприо, природа, преживување, снег, Том Харди...
Добар е Интерстелар, малце досаден на моменти
Завчера го гледав и од што ми беше досаден забораив дека сум го гледал
Zikina dinastija e master race humor za site filmovi iskoceni posle nego i pred nego od toj zanr na ovie prostori. Samo tie filmovo mozam ds gi gledam od ovie prostori, drugovo nisto ne mi se sviga, Zika e klasika.
Цел ден чекам снимка од Golden Globes, од 10 места веќе бев спојлерисан, и вадат
The 74th Annual Golden Globe Awards 2017 EF 1080i 30mbps HDTV MPA2 0 MPEG2-DRACULA ts
од 30 гига бе.
Единствена снимка.
мене оваа омилена : "I think I'm in a frame...I don't know. All I can see is the frame. I'm going in there now to look at the picture."Jeff: I didn't know you were so small.
Kathie: I'm taller than Napoleon.
Jeff: You're prettier too.
Kathie: Did you miss me?
Jeff: No more than I would miss my eyes.
фала што ми го спојлериса the sixth sense успат