Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Зошо секоја секс сцена мора да изгледа ко егзорцизам

#american honey momentalno i mnogu drugi

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
И The Autopsy of Jane Doe не искочи лош. Првиот дел е стварно многу добро направен, прејака атмосфера и мистерија. Вториот дел просек но далеку од пропаст. Има сцени што може да се издвојат.

Еlle e повеќе психолошко патешествие што или ќе те погоди или ќе ти биде fail. Забеган филм но си има некоја порака и не е за баш за фрлање. A Isabelle Huppert имала 63 години, GILF ебате.

Последно уредено:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
@Zlatikevichius старо е ова нуб, сеа го дознаваш?
и убаво и рекле
не е убава
и не била мала за ова да ја убие и да се откаже, имала 25-6 години за тогашниот кинг конг ваљда
у секој случај е супер меинстрим приказна, „never give up, не е битно колку пати животот ќе те тресне од земја туку да продолжиш понатаму“ и слично

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Интересен факт:Како Џејмс Дин ми стана омилен актер ја слушав Лана дел реј и иде вака Blue jeans, white shirt,Walked into the room you know you made my eyes burn, It was like, James Dean, for sure и тоа беше тоа одма побарав да видам кој е и оп така настана мојот омилен актер фраериште без дебата еден ден ако ми се пружи шанса сигурно ќе ја посетам Индијана каде е закопан
24 ебани години,Јан куртис 23 да не ги спомнувам оние од 27 ќе треба да напишам 10 страници,Леџер 28 :(
Еј коа ќе се запишувам вака у курац требаше само за Џејмс да пишам али коа веќе тргнав да довршам :pos:па у моментов ми текна на оној постот на деадлус у Дг што беше у право па да се надоврзам и на моментот кога умре Пал вакер и сите жалеа а никој не го спомна тој што бил до него : ) : )

Господа
James fucking Dean,а deen еј прекини ќе ти го фрлам компјутерот алрајт алрајт

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Еве го пуштив The Wailing многу крвишта самти почеток :giggle: се надевам навестува супер атмосфера у спротивно доаѓам на темава со ваљак и правам тоа шо го глеам у моментов

#bloodbath#slaughter#massacre#bloodshed#destruction :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom