E
Epsilon
Гостин
препорачајте некој хорор филм од поновиве?
Under the Shadowпрепорачајте некој хорор филм од поновиве?
Па можда ја сум емотивно мртов али и не плачев на филмов и не ми беше нешто емотивенЌе пишам овде, а не во темата за Синедејс, за да видат повеќе луѓе: ако сте во можност, тркнете утре во 17:30 до Милениум на репризата на I, Daniel Blake, освојувачот на Златна палма во Кан годинава! Поемотивен филм одамна немам гледано, поштено си се изнаплакав.
@dragonsky , sorry, немав време да те почекам по крајот на филмот за да споделиш импресии. Како? Те бендиса?
Sieranevada беше премногу за мене! Преспор и предолг. Три саати семејна драма за време на еден помен. Се здрвив! Пола сала се испразни по пола филм. Првиот саат не се случува буквално ништо, во вториот малку се придвижуваат работите, и во третиот, онака, се отворија картите, ама што дека, кога го изгубивме трпението. Ама барем ме изнасмеа и ме подготви за тоа што следеше.
EDIT: А и појма немам зошто се вика Sieranevada.
site izgledani, drugi?
The Age of ShadowsA koj im e pustan za oskar?
Гледај го и Train to Busan, ако ништо друго, барем ќе разбиеш монотонија. [DOUBLEPOST=1478968277][/DOUBLEPOST]Туку, сега се појави нова информација за анимираните, според Indiewire, 27 имаат можност да се борат за номинација, а не 22 како што пишав погоре. Ако е точна оваа информација, тоа би бил рекорден број анимирани филмови. Освен тие што ви ги пишав горе, според нив кандидати се и:The wailing... popopoooo
Rasturaat korejcive godinava
A koj im e pustan za oskar?
За малце немаше да го гледам дека ми откажаа сите во последен момент, ама ме убеди ти со петката на летербокс па отидов сам.@Хефест , 9/10 за I, Daniel Blake, а? Нели беше одличен?
Не, али едвај го чекам на торент.Се нервирам многу, значи буквално секоја година првиот викенд од Синедејс не сум во Скопје, тешко и утре на Патерсон, ќе ги гледам од понеделник ја овие најмејстрим што се...
се надевам брзо скринери од сите овие...
него го гледаше некој на браќата Дарден, Unknown Girl?
Да, да, и синоќа исто. Ама си доби заслужен аплауз од после.Кога заврши филмот во салата беше штама, тишина.