- Член од
- 1 февруари 2012
- Мислења
- 3.678
- Поени од реакции
- 4.208
Да, можеле подобра музика. Убива атмосфера малце.Assassin's Creed трејлерот им е глупости со музиката. Како да е Teenage Mutant Ninja Turtles 2.
Последно уредено:
Да, можеле подобра музика. Убива атмосфера малце.Assassin's Creed трејлерот им е глупости со музиката. Како да е Teenage Mutant Ninja Turtles 2.
Го имаш на пајратбеј во ХДДруштво откако го изгледав Divergent страшно ме фасцинираше филмот.
Сега го барам вториот дел Insurgent не можам да најдам да го симнам. Го барав на kickass освен triler нема ништо друго помош !!
Ти претстои убав филмски животДруштво откако го изгледав Divergent страшно ме фасцинираше филмот.
Покрај содржината на филмот .......... ----> http://cdn.thedailybeast.com/content/dailybeast/articles/2014/03/07/exclusive-shailene-woodley-on-divergent-j-law-and-why-she-turned-down-fifty-shades-of-grey/jcr:content/image.img.2000.jpg/1394189253573.cached.jpgТи претстои убав филмски живот
Леле секоја чест за предлогов, меѓу омилени комедии ми стана од прво гледање. Мој тип на хумор дефинитивно.Смешен ми беше(али од дамна), детективски пародии .
А ако сакаш уште посмешен и многу сличен, Murder by Death за овој гарантирам
Многу се израдував кога видов што оценка си му ставил на No Country for Old Men. Јас мислев дека сум единствен на планетава што го хејта филмот. Баш пред некој ден со некого зборувавме во темава: уште не можам да сфатам како таа година филмиште како There Will Be Blood го изгуби Оскарот!Inaku, cisto da sme na cisto, da prasam, dali nekoj drug ima kako mene sto gi mrazi Coen?
Kuti, ne go mozev. Dobi 2ka samo radi Bardem. Inaku 0.Многу се израдував кога видов што оценка си му ставил на No Country for Old Men. Јас мислев дека сум единствен на планетава што го хејта филмот. Баш пред некој ден со некого зборувавме во темава: уште не можам да сфатам како таа година филмиште како There Will Be Blood го изгуби Оскарот!
Исто и A Serious Man ми беше страшно неподнослив, претенциозен и екстремно досаден. Баш затоа и реков дека нема да го гледам Inside Llewyn Davis и уште не ми е гледан.
А од друга страна пак Fargo им е ремек дело, па мислам дека од тогаш гураат на стара слава.
И True Grit ми беше watchable.
Сепак преовладува и кај мене мислењето дека се преценети.
А Fargo? Lebowski не сум го гледал, не знам.Kuti, ne go mozev. Dobi 2ka samo radi Bardem. Inaku 0.
Edino im go priznavam Lebowski. Toa remek delo im rusi prosek.
Inaku A Serious Man I Burn After Reading kolku gi imam hejtano na forumov ne e mozno.
Barton Fink? :/Edino im go priznavam Lebowski. Toa remek delo im rusi prosek.
Дали имаше чувство, откако го изгледа Joy, дека 5 феминистки ќе ти излезат преку екран и ќе почнат да те шамарат оти си машко и го дишеш воздухот?Joy
Did they just got to Wikipedia, click random and decide to make a movie on the first page to come up?
Inaku, cisto da sme na cisto, da prasam, dali nekoj drug ima kako mene sto gi mrazi Coen?