Јас верувам никогаш нема да кажам ваква изјава, на имдб иам 700+ што треба да се гледат, ај да нема нови, ама од постарите секогаш ама секогаш има што да се гледа, никогаш нема да бидам во дефицитАман бе еден филм добар да нема да се изгледа последните два - три месеца веќе. Се нешто без веза филмови.
Колку и да е досаден, подосаден од тој што му го зеде Оскарот не може да биде.Во недостаток на нови филмови се решив да го погледнам There Will Be Blood. Од секој аспект филмот е врв ама многу е досаден.
Мене не ми беше досаден ама се слагам ептен е спор. Класична драма, тоа е тоа.Во недостаток на нови филмови се решив да го погледнам There Will Be Blood. Од секој аспект филмот е врв ама многу е досаден.
И двата се маестрални филмовиКолку и да е досаден, подосаден од тој што му го зеде Оскарот не може да биде.![]()
Баш јак нихилистички крајКога ќе ми текне само на крајот на вториот![]()
Па не знам баш. Моето мислење за No Country for Old Men и не е баш така популарно.И двата се маестрални филмови
Моќна Оскар година.
Нема излезено Blu Ray од Festen. Нема ни некој HDTV Rip. Максимум е DVDRip.Има ли некој проверен торент од данскиот The Celebration, барем 720р?![]()