- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.850
- Поени од реакции
- 36.911
И јас многу си ја сакам. Не знам што толку им боде очи?Зошто ми ја ругате Џенфер Лоренс бе, ццц незабавни и неинтересни ниедни...
И јас многу си ја сакам. Не знам што толку им боде очи?Зошто ми ја ругате Џенфер Лоренс бе, ццц незабавни и неинтересни ниедни...
Џенифер ич не е антипатична.Не заебавај, кое антипатично створење е... се однесува како да е Хепбурн, Грејс Кели или Џејн Фонда и зад неа има 20 години успешна кариера..
Кој збори за тоа како глуми?Џенифер ич не е антипатична.
Баш ја поштуем пошо е млада и се курчи.
Алал да и е.
Една од најдобрите млади актерки, во одлични филмови има глумено, награди... и ако некој мисир таму си го чепка телефонот дур ја прашува (ако разбрав добро), смее да се курчи.
Заслужила.
посебно ко милфица. Оскар зема сега уште една AVN award да лапне.Мене многу ми се допаѓа пред сѐ затоа што трпи трансформации. Од напатено девојче во Winter's Bone, badass тинејџерка во Hunger Games, пореметена девојка во Silver Linings Playbook до милфица во American Hustle. И во секој од нив - одлична! И она ми е во топ 5 срциња во Холивуд. Не ми ја чепкајте!
Ќе отвараш тема за топ 5 срциња во Холивуд?Мене многу ми се допаѓа пред сѐ затоа што трпи трансформации. Од напатено девојче во Winter's Bone, badass тинејџерка во Hunger Games, пореметена девојка во Silver Linings Playbook до милфица во American Hustle. И во секој од нив - одлична! И она ми е во топ 5 срциња во Холивуд. Не ми ја чепкајте!
Се надевам мислиш на Џенифер Лопез...Uf, milo mi e sto se svrti diskusijata, poso JLo e zakon!
Баш ја поштуем пошо е млада и се курчи.
Алал да и е.
Епа сеа е професионалец огромен, глумачка институција и ги става у ред новинарите.Загреота за новинарот од клипот, јас би ја шамарал тука, која е таа да се курчи бе до вчера и вадеа leaked nude photos а ми глуми нобеловец, изиграла во 2 филма.
Имаше мислам такво нешто.Ќе отвараш тема за топ 5 срциња во Холивуд?