И јас многу си ја сакам. Не знам што толку им боде очи?Зошто ми ја ругате Џенфер Лоренс бе, ццц незабавни и неинтересни ниедни...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас многу си ја сакам. Не знам што толку им боде очи?Зошто ми ја ругате Џенфер Лоренс бе, ццц незабавни и неинтересни ниедни...
Џенифер ич не е антипатична.Не заебавај, кое антипатично створење е... се однесува како да е Хепбурн, Грејс Кели или Џејн Фонда и зад неа има 20 години успешна кариера..
Кој збори за тоа како глуми?Џенифер ич не е антипатична.
Баш ја поштуем пошо е млада и се курчи.
Алал да и е.
Една од најдобрите млади актерки, во одлични филмови има глумено, награди... и ако некој мисир таму си го чепка телефонот дур ја прашува (ако разбрав добро), смее да се курчи.
Заслужила.
посебно ко милфица.Мене многу ми се допаѓа пред сѐ затоа што трпи трансформации. Од напатено девојче во Winter's Bone, badass тинејџерка во Hunger Games, пореметена девојка во Silver Linings Playbook до милфица во American Hustle. И во секој од нив - одлична! И она ми е во топ 5 срциња во Холивуд.Не ми ја чепкајте!
Се надевам мислиш на Џенифер Лопез...Uf, milo mi e sto se svrti diskusijata, poso JLo e zakon!![]()
Баш ја поштуем пошо е млада и се курчи.
Алал да и е.
Епа сеа е професионалец огромен, глумачка институција и ги става у ред новинарите.Загреота за новинарот од клипот, јас би ја шамарал тука, која е таа да се курчи бе до вчера и вадеа leaked nude photos а ми глуми нобеловец, изиграла во 2 филма.
Имаше мислам такво нешто.Ќе отвараш тема за топ 5 срциња во Холивуд?
Нека си има теми за посебни жанрови, зашто да не. Може некој го интересира само филмови за суперхерои и ќе си ја прати таа тема, ко темата за хорор филмови на пример.
Сеа беше у кино или скринер?The Big Short е одличен. Не мора да знаеш ништо од економија, оди изгледај го.
Минимум 3 пати ќе се дупнеш од смеење.
Карел и Кристијан Бејл (supporting role моментално да му се даде оскар) се феноменални.
Многу убаво те води филмот и ликовите страшно добро ја доловуваат приказната.
Јас одам да инвестирам во вода.
И намалуваат вредност на темава за да купат евтини акции. После ќе ги затворат одделниве теми и вредноста на "Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија" ептен ќе рипне, и нормално профит.За се направивте посебна тема и ја уништвте Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија
Не гледам скринери.Сеа беше у кино или скринер?