Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.220
Поени од реакции
8.328
@Anon Те поздрави Sicario и твојот гоогле реалесе блурај сеарцх хехе

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
@Anon Те поздрави Sicario и твојот гоогле реалесе блурај сеарцх хехе
Те поздрави неинформираноста и непрецизноста.
Ти праша кога излегува на блу реј, јас ти кажав начин како да дознаеш кога излегува на блу реј а не кога ќе го има за пиратски download.
Минимум 2-3 пати имам објаснето тука дека филмовите пиратски излегуваат ~2 недели пред официјалниот датум затоа што пиратите имаат познајници во продавниците каде што се продаваат блу реј дисковите. А продавниците ги добиваат порано, само не смеат да ги продаваат до официјалниот датум.
Еве го објаснето и по 3-4 пат.
Еве го пред 3 години
ајде по 34 пат и тебе да те образувам, официјален блу реј излага на 4 декември
просечното време за пиратите да ги добават дисковите е 2 недели пред официјалната дата
сега сме 15 ноември...
http://forum.kajgana.com/threads/the-dark-knight-rises.56327/page-13#post-5457170

Друг пат пред да ми реплицираш иронично со досетки, најпрво собери уште 5к лајкови и информирај се подобро.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.220
Поени од реакции
8.328
Те поздрави неинформираноста и непрецизноста.
Ти праша кога излегува на блу реј, јас ти кажав начин како да дознаеш кога излегува на блу реј а не кога ќе го има за пиратски download.
Минимум 2-3 пати имам објаснето тука дека филмовите пиратски излегуваат ~2 недели пред официјалниот датум затоа што пиратите имаат познајници во продавниците каде што се продаваат блу реј дисковите. А продавниците ги добиваат порано, само не смеат да ги продаваат до официјалниот датум.
Еве го објаснето и по 3-4 пат.
Еве го пред 3 години

http://forum.kajgana.com/threads/the-dark-knight-rises.56327/page-13#post-5457170

Друг пат пред да ми реплицираш иронично со досетки, најпрво собери уште 5к лајкови и информирај се подобро.
Да не треба да соберам и 5 опомени да те стигнам ?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Sicario soliden... serioznosta go pravi dobar, ko True Detective vtora sezona e. Nisto intrigantno u prikaznata, ama epten prizemjen film, kvalitetna produkcija I gluma I dobar dijalog

Nekni ne go ishejtav The Walk. Tezok prosek.
За тој што сака да оди по јаже е овој The Walk?
Иначе глеам у тоа листата што си ја праел, си го стаил Experimenter, мене ми е глуп филмот. Океј е, вистинска приказна, праел разно разни експерименти човекот ама некако филмот ми е глуп, главниот лик константно у камера се обраќа, ко документарец испаѓа. Има и некои сцени каде апла се гледа дека се снимани пред платно/слика Хичкок стил, дали намерно или не поима неам.
The Stanford Prison Experiment е каде каде боље од овој.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
За тој што сака да оди по јаже е овој The Walk?
Иначе глеам у тоа листата што си ја праел, си го стаил Experimenter, мене ми е глуп филмот. Океј е, вистинска приказна, праел разно разни експерименти човекот ама некако филмот ми е глуп, главниот лик константно у камера се обраќа, ко документарец испаѓа. Има и некои сцени каде апла се гледа дека се снимани пред платно/слика Хичкок стил, дали намерно или не поима неам.
The Stanford Prison Experiment е каде каде боље од овој.
on mi e antipaticen vo sekoj film:D
Не ми беше само мене Гордон Левит антипатичен во филмов нели?

Онака приказната беше интересна, али самиот лик :гомце:
Mene joseph mi e dobar glumec, ali u filmot epten iritanten ama I samiot film ne mi bese nesto..

Experimenter mene epten mi legna, ne znaev.mnogu za tipot I deka filmot e voopsto za nego.

Go gledav sabajle bone tomahawk inace.. klasika za kaubojci I indijanci da ti bil samo na drug nacin prikazano. Premnogu trae za ne nudejki nisto.. ali mi stvori nekoja opsta anksioznost, onaka voznemirenost pri napadite I'm eam.. :D

sepak samo 3/5.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Океј оценка, ама ја пошто 3 дена пред Боун Томахавк глеав класики како Грд Лош Добар, За неколку долари повеќе, Точно напладне, Буч Касиди и други вестерн класици, на коскиве им давам чист 1.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Убави шанси за Оскар има Лео со The Reverant, солиден филм иако не сум фан на овој жанр. Исто така очекувам и Инаруту да влезе во конкуренција за режисер, филм на годината можеби потешко.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.612
Убави шанси за Оскар има Лео со The Reverant, солиден филм иако не сум фан на овој жанр. Исто така очекувам и Инаруту да влезе во конкуренција за режисер, филм на годината можеби потешко.
Ќе влезе во трката и Ињариту за режија, и The Revenant за филм, но се сомневам дека Американциве ќе дозволат две години по ред (истиот) странец да им ги земе Оскарите.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Штета шо го дупат Лео а стварно добро дете е. ама оди кажи бил добар актер and the next you know is this

Kajgana Shop

На врв Bottom