За мене Jupiter Ascending е дефинитивно дно дна од тие од 2015, а по него, тука некаде Love. Треба да ги следиме вот и гранде-јуве со топ листиве, а? Што велиш?Francofonia што беше на Синедејс е тешко срање. Трае 90 минути, ама од што е никаков на пола го прекинав. Not worth the time. Се си мислам дека ми е најслаб од 20-30-те филмови што ги изгледав од 2015.
Многу нормално.Love Не ни издржав до крај да го изгледам.
ne e los kako sto go pravat, za tepanje vreme e ok.Вреди да се изгледа Knock, knock со Кијану Ривс? Го видов накратко трејлерот, и ми се допадна, ама оценката на ИМДБ ме кочи некако... незнам дали да го симнам :-\
Jupiter не го изгледав поради тоа што сите го осудија на пропаст, а сакав поради Милчето.За мене Jupiter Ascending е дефинитивно дно дна од тие од 2015, а по него, тука некаде Love. Треба да ги следиме вот и гранде-јуве со топ листиве, а? Што велиш?
Многу нормално.
Јас не го догледав, не можев. Преголем залак беше тоа за мене.Jupiter не го изгледав поради тоа што сите го осудија на пропаст, а сакав поради Милчето.
Немој, ќе се каеш.Love си стои во 1080п на диск, може после НГ ќе се изгледа.
Абре само од 2015, какви црни класици. Јас имам само триесетина.[DOUBLEPOST=1450431794][/DOUBLEPOST]EDIT: Еве ја мојата листичка од 2015. Само 27 до сега, ама ОК, сезоната допрва почнува!А за следење што знам, многу се, башка доста класици немам изгледано, ќе почнам и ја да ги пребирам изгледа. Испод 8 оцена да не гледам.
Изгледа не има и други.Изгледа само јас од форумов не сум погоден од Стар Ворс треската
И ја сум те бедееел. Какви 20, јас до 60 скоро сум дошол. 58 филма од 2015 не се малце.Јас не го догледав, не можев. Преголем залак беше тоа за мене.
Немој, ќе се каеш.
Абре само од 2015, какви црни класици. Јас имам само триесетина.[DOUBLEPOST=1450431794][/DOUBLEPOST]EDIT: Еве ја мојата листичка од 2015. Само 27 до сега, ама ОК, сезоната допрва почнува!
http://letterboxd.com/zlatikevichius/list/my-2015-ranked/
10 филмови = 2 дена in my world...Стигнав до 10 филмови од 2015
Од 3те анимирани што ги имам изгледано, Инсајд Аут, Трансилванија и Малиот Принц, најмалку уживав во последниот, ама далеку од тоа дека е лош филмот, дури е и подобар од Хотел Трансилванија.
What are you? A computer?10 филмови = 2 дена in my world...