Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Labyrinth of lies има одлична приказна, иако начинот на презентирање на истата не ми остави толку силен впечаток. Како и да е солиден филм 7/10

Sicario soliden... serioznosta go pravi dobar, ko True Detective vtora sezona e. Nisto intrigantno u prikaznata, ama epten prizemjen film, kvalitetna produkcija I gluma I dobar dijalog

Nekni ne go ishejtav The Walk. Tezok prosek.

@Anon Те поздрави Sicario и твојот гоогле реалесе блурај сеарцх хехе
Те поздрави неинформираноста и непрецизноста.
Ти праша кога излегува на блу реј, јас ти кажав начин како да дознаеш кога излегува на блу реј а не кога ќе го има за пиратски download.
Минимум 2-3 пати имам објаснето тука дека филмовите пиратски излегуваат ~2 недели пред официјалниот датум затоа што пиратите имаат познајници во продавниците каде што се продаваат блу реј дисковите. А продавниците ги добиваат порано, само не смеат да ги продаваат до официјалниот датум.
Еве го објаснето и по 3-4 пат.
Еве го пред 3 години
ајде по 34 пат и тебе да те образувам, официјален блу реј излага на 4 декември
просечното време за пиратите да ги добават дисковите е 2 недели пред официјалната дата
сега сме 15 ноември...
http://forum.kajgana.com/threads/the-dark-knight-rises.56327/page-13#post-5457170

Друг пат пред да ми реплицираш иронично со досетки, најпрво собери уште 5к лајкови и информирај се подобро.

Те поздрави неинформираноста и непрецизноста.
Ти праша кога излегува на блу реј, јас ти кажав начин како да дознаеш кога излегува на блу реј а не кога ќе го има за пиратски download.
Минимум 2-3 пати имам објаснето тука дека филмовите пиратски излегуваат ~2 недели пред официјалниот датум затоа што пиратите имаат познајници во продавниците каде што се продаваат блу реј дисковите. А продавниците ги добиваат порано, само не смеат да ги продаваат до официјалниот датум.
Еве го објаснето и по 3-4 пат.
Еве го пред 3 години

http://forum.kajgana.com/threads/the-dark-knight-rises.56327/page-13#post-5457170

Друг пат пред да ми реплицираш иронично со досетки, најпрво собери уште 5к лајкови и информирај се подобро.

Да не треба да соберам и 5 опомени да те стигнам ?

Sicario soliden... serioznosta go pravi dobar, ko True Detective vtora sezona e. Nisto intrigantno u prikaznata, ama epten prizemjen film, kvalitetna produkcija I gluma I dobar dijalog

Nekni ne go ishejtav The Walk. Tezok prosek.
За тој што сака да оди по јаже е овој The Walk?
Иначе глеам у тоа листата што си ја праел, си го стаил Experimenter, мене ми е глуп филмот. Океј е, вистинска приказна, праел разно разни експерименти човекот ама некако филмот ми е глуп, главниот лик константно у камера се обраќа, ко документарец испаѓа. Има и некои сцени каде апла се гледа дека се снимани пред платно/слика Хичкок стил, дали намерно или не поима неам.
The Stanford Prison Experiment е каде каде боље од овој.

За тој што сака да оди по јаже е овој The Walk?
Иначе глеам у тоа листата што си ја праел, си го стаил Experimenter, мене ми е глуп филмот. Океј е, вистинска приказна, праел разно разни експерименти човекот ама некако филмот ми е глуп, главниот лик константно у камера се обраќа, ко документарец испаѓа. Има и некои сцени каде апла се гледа дека се снимани пред платно/слика Хичкок стил, дали намерно или не поима неам.
The Stanford Prison Experiment е каде каде боље од овој.
on mi e antipaticen vo sekoj film:D

Не ми беше само мене Гордон Левит антипатичен во филмов нели?

Онака приказната беше интересна, али самиот лик :гомце:

Mene joseph mi e dobar glumec, ali u filmot epten iritanten ama I samiot film ne mi bese nesto..

Experimenter mene epten mi legna, ne znaev.mnogu za tipot I deka filmot e voopsto za nego.

Go gledav sabajle bone tomahawk inace.. klasika za kaubojci I indijanci da ti bil samo na drug nacin prikazano. Premnogu trae za ne nudejki nisto.. ali mi stvori nekoja opsta anksioznost, onaka voznemirenost pri napadite I'm eam.. :D

sepak samo 3/5.

Убави шанси за Оскар има Лео со The Reverant, солиден филм иако не сум фан на овој жанр. Исто така очекувам и Инаруту да влезе во конкуренција за режисер, филм на годината можеби потешко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom