Џ
Џонтра Волта
Гостин
Па од кај да симињам? Само од pirate bay i kickass. Други не ни знам, замунда нема сидови.Nema, pa i ti siminjas od eftini sajtovi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па од кај да симињам? Само од pirate bay i kickass. Други не ни знам, замунда нема сидови.Nema, pa i ti siminjas od eftini sajtovi
Остај ги елитистивеПа од кај да симињам? Само од pirate bay i kickass. Други не ни знам, замунда нема сидови.

Па од кај да симињам? Само од pirate bay i kickass. Други не ни знам, замунда нема сидови.
The Hunger Games-Mockingjay Part 2 2015 HD-TS XVID HQ Hive-CM8Solidna e slikava simnav sample,
The Hunger Games-Mockingjay Part 2 2015 HD-TS XVID AC3 HQ Hive-CM8
isto i ti simna ova?
The Hunger Games-Mockingjay Part 2 2015 HD-TS XVID HQ Hive-CM8
Ова симнав од пб, ваљда е истото, очајна снимка одма избришав.
Банирајте го пиратов. Сто пати пријавив мислење.The Hunger Games-Mockingjay Part 2 2015 HD-TS XVID HQ Hive-CM8
Ова симнав од пб, ваљда е истото, очајна снимка одма избришав.
Те поздрави неинформираноста и непрецизноста.@Anon Те поздрави Sicario и твојот гоогле реалесе блурај сеарцх хехе
http://forum.kajgana.com/threads/the-dark-knight-rises.56327/page-13#post-5457170ајде по 34 пат и тебе да те образувам, официјален блу реј излага на 4 декември
просечното време за пиратите да ги добават дисковите е 2 недели пред официјалната дата
сега сме 15 ноември...
Те поздрави неинформираноста и непрецизноста.
Ти праша кога излегува на блу реј, јас ти кажав начин како да дознаеш кога излегува на блу реј а не кога ќе го има за пиратски download.
Минимум 2-3 пати имам објаснето тука дека филмовите пиратски излегуваат ~2 недели пред официјалниот датум затоа што пиратите имаат познајници во продавниците каде што се продаваат блу реј дисковите. А продавниците ги добиваат порано, само не смеат да ги продаваат до официјалниот датум.
Еве го објаснето и по 3-4 пат.
Еве го пред 3 години
http://forum.kajgana.com/threads/the-dark-knight-rises.56327/page-13#post-5457170
Друг пат пред да ми реплицираш иронично со досетки, најпрво собери уште 5к лајкови и информирај се подобро.
Не ми беше само мене Гордон Левит антипатичен во филмов нели?Nekni ne go ishejtav The Walk. Tezok prosek.

За тој што сака да оди по јаже е овој The Walk?Sicario soliden... serioznosta go pravi dobar, ko True Detective vtora sezona e. Nisto intrigantno u prikaznata, ama epten prizemjen film, kvalitetna produkcija I gluma I dobar dijalog
Nekni ne go ishejtav The Walk. Tezok prosek.
Не ми беше само мене Гордон Левит антипатичен во филмов нели?
Онака приказната беше интересна, али самиот лик![]()

За тој што сака да оди по јаже е овој The Walk?
Иначе глеам у тоа листата што си ја праел, си го стаил Experimenter, мене ми е глуп филмот. Океј е, вистинска приказна, праел разно разни експерименти човекот ама некако филмот ми е глуп, главниот лик константно у камера се обраќа, ко документарец испаѓа. Има и некои сцени каде апла се гледа дека се снимани пред платно/слика Хичкок стил, дали намерно или не поима неам.
The Stanford Prison Experiment е каде каде боље од овој.
on mi e antipaticen vo sekoj film![]()
Не ми беше само мене Гордон Левит антипатичен во филмов нели?
Онака приказната беше интересна, али самиот лик![]()