Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

H

HoT IcE

Гостин
Допрва сега го гледав А. Снајпер и океј беше, мада колку хајп имаше, не е ништо посебно.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Допрва сега го гледав А. Снајпер и океј беше, мада колку хајп имаше, не е ништо посебно.
Ме заебааш? Пред пола саат си отиде другаров, глеавме American Sniper кај мене lol.
Не ми се веруе. Мартин, не си ти пеер? :D
Супер е филмот а често филмовите на Клинт Иствуд ми се досадни (неам глеано многу though).

H

HoT IcE

Гостин
Ме заебааш? Пред пола саат си отиде другаров, глеавме American Sniper кај мене lol.
Не ми се веруе. Мартин, не си ти пеер? :D
Супер е филмот а често филмовите на Клинт Иствуд ми се досадни (неам глеано многу though).
Не беше лош де, ама не е ни толку добар колку што беше хајпнат.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
И јас сум малку разочаран до Sicario, некако многу веќе видено и ништо посебно уау. Ми се допадна кинематографијата, ама се останато мех. Дијалозите исто не беа нешто претерано добри, ова е далеку далеку послабо од неговите претходни Incendies, Prisoners и Enemy (ок со Enemy тука некаде).

Од Martian многу очекувам, во вторник ќе го глеам веројатно.. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Go gledavme ovoj Unfriended. Ocekuvav mnogu los, go znaete tipot... ama imase tenzija upicku mater.
Devojka mi bese proper scared...

Forata e losiot kraj. Ne mi se veruvase..

Izmesani cuvstva. Vozenjeto celo vreme kvalitetno. Krajno cuvstvo ocaj.
Vtoro mislenje od nekoj?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
@џимеј знам дека според кецот Авенџерс, нема и двојката сигурно да го гледаш... али знаејќи зашо го хејташ кецот, не ни размислувај за двојката.
Истиот шаблон еј, да се засрамат!

Ај лајкт Ултрон и Вижн иначе, али можеле тро сериозност место билион уан лајнерс.

Ипак... шо знам, 4/5. :LOL:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.141
Поени од реакции
42.880
@џимеј знам дека според кецот Авенџерс, нема и двојката сигурно да го гледаш... али знаејќи зашо го хејташ кецот, не ни размислувај за двојката.
Истиот шаблон еј, да се засрамат!

Ај лајкт Ултрон и Вижн иначе, али можеле тро сериозност место билион уан лајнерс.

Ипак... шо знам, 4/5. :LOL:
neocekuvano od tebe, trebalo 5ka sepak avengers e toa

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
B

Blade Torch

Гостин
Некни го гледав Чајнатаун. Ок е филмот, али смртоносниот истрел човече... Аматерски изведен. Со двочекор пукна. 5пати ја изгледав сцената. Смешно беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom