Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
кај има кај нас да се купи LEC 9-ka или 7-цa од тие јапонските( иако сите се склопени во тајван и индонезија) ????[DOUBLEPOST=1443826890][/DOUBLEPOST]кој има контакт со застапникот нека чита и пренесе информации
ваљда со секоја продадена клима имаат и они корист

Go gledavme ovoj Unfriended. Ocekuvav mnogu los, go znaete tipot... ama imase tenzija upicku mater.
Devojka mi bese proper scared...

Forata e losiot kraj. Ne mi se veruvase..

Izmesani cuvstva. Vozenjeto celo vreme kvalitetno. Krajno cuvstvo ocaj.
Vtoro mislenje od nekoj?

Мислам дека повеќе не може да се најде кај од моделот LEC ( стар добар модел, кој сеуште може да се најде во Србија-заостанати количини). Наследник на посочениот модел е моделот LMC. Солиден (добар) стандарден модел на Fujitsu/Fujielectric, иако кај нас и двете гореспоменати фирми го продаваат со напумпани цени.[DOUBLEPOST=1444035083][/DOUBLEPOST]Мислам дека повеќе не може да се најде кај нас од моделот LEC ( стар добар модел, кој сеуште може да се најде во Србија-заостанати количини). Наследник на посочениот модел е моделот LMC. Солиден (добар) стандарден модел на Fujitsu/Fujielectric, иако кај нас и двете гореспоменати фирми го продаваат со напумпани цени.[DOUBLEPOST=1444036031][/DOUBLEPOST]И јас сум сопственик на Fujitsu 07 LMCA (7000 Btu -2 kw ). Набавен пред скоро еден месец. Поставен во просторија со површина од 14 м2 и висина на таван од 2,7 м. Се надевам дека ќе успее да ја затопли просторијата без додадно вклучување на други грејни уреди.

ps/ Каде може да се набави уред / дигитална метеоролошка станица со безжичен сензор за домашна употреба, која би покажувала вантрешна и надворешна температура, внатрешна и надворешна влажност на воздухот, со LED позадинско светло и би имала часовник со будилник.
Однапред благодарам за евентуалните одговори.

Последно уредено:
Nekoj da ima informacii kade ima da se najdat mermerni iligranitni paneli (samo ne tie vo graniterm) ili nekoj da izrabotuva i slicno

метеоролошка станица со безжичен сензор na Aliexpress ili Conrad

ps/ Каде може да се набави уред / дигитална метеоролошка станица со безжичен сензор за домашна употреба, која би покажувала вантрешна и надворешна температура, внатрешна и надворешна влажност на воздухот, со LED позадинско светло и би имала часовник со будилник.
Однапред благодарам за евентуалните одговори.

Имаш солидни во Логинг: http://www.loging.mk/1454/BrowseProducts

@џимеј знам дека според кецот Авенџерс, нема и двојката сигурно да го гледаш... али знаејќи зашо го хејташ кецот, не ни размислувај за двојката.
Истиот шаблон еј, да се засрамат!

Ај лајкт Ултрон и Вижн иначе, али можеле тро сериозност место билион уан лајнерс.

Ипак... шо знам, 4/5. :LOL:

@џимеј знам дека според кецот Авенџерс, нема и двојката сигурно да го гледаш... али знаејќи зашо го хејташ кецот, не ни размислувај за двојката.
Истиот шаблон еј, да се засрамат!

Ај лајкт Ултрон и Вижн иначе, али можеле тро сериозност место билион уан лајнерс.

Ипак... шо знам, 4/5. :LOL:

neocekuvano od tebe, trebalo 5ka sepak avengers e toa

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Review so celosno rasklopuvanje na vnatresnata i nadvoresnata edinica. Ovie dve klimi gi ima i kaj nas vo prodazba a na videata moze da se vidi kako izgleda ednoreden izmenuvac koj go ima vo Daikinot i dvoredniot kaj Hitachito.
Daikin FTXB-C/RXB-C
HITACHI RAK-35PPB/RAC-35WPB

Ако сакаш само уште да објасниш (ако не ти е тешко) што е разликата помегу овие еднореден и двореден изменувач?

За Хитачито ако не се лажам уште порано имаш напишано дека е еден од бест бај моделите во Македонија, така да ако некој моментално бара клима нека го погледне и овој модел покрај другите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom