- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.120
- Поени од реакции
- 37.613
La Haine, Kontroll, Naked 1993, The Tin Drum
ne te znam ovaka moze sme se razminale^некој му го собрал акаунтот
@Ron Burgundy те видов кај Синеплекс ама не ми изглеаше на кајгана друштво и не пријдов.
Филмот беше супер ама не може да се носи со Interstellar... не, не, не.
Martian е некако по меинстрим (со сите тие шеги на Мет кои беа одлични) и нема deep фактор се до последната сцена.
Најмногу ми се допадна што го немаше класичното клише каде што Дејмон е оженет, со деца, па овие патат по него, плачат (мада ова некако ми се контрадиктира со претходниот ред)...
Значи и без тоа може да се направи одличен филм.
А и за другите crew members дадоа ептен мало значење на ова.![]()
Triangle ???ne te znam ovaka moze sme se razminaleinace znae nekoj film slicen na groundhog day i edge of tomorrow?
go neam gleano, dobar e?
Па... солиден, да речам. Пробај, нема што да изгубиш, освен 2 саати од животот.go neam gleano, dobar e?
Има еден куп порничи, пилотот од брејкинг бед и surviror4k филмови има ли некаде за симинање?
Не.Филмови со 60 fps не ви изгледаат малку како да се убрзани?![]()
Сакав да ти го предложам Singin' in the Rain, али не бил у каталогов
http://www.imdb.com/title/tt0443274/?ref_=nm_knf_i2ne te znam ovaka moze sme se razminaleinace znae nekoj film slicen na groundhog day i edge of tomorrow?
Може, и двата не ми се гледани. Иако мислам дека баш 100ката ќе биде реприза на Кум. Ти до кај си? Се обложувам - преку 200.Сакав да ти го предложам Singin' in the Rain, али не бил у каталогов... и вториот што ми текна не е тука, Lawrence of Arabia
...
еве Witnes for the prosecution, и Rear Window за до 100ка
Ако е реприза нема да ти го рачуна, пак ќе ти остане на 99 изглеаниМоже, и двата не ми се гледани. Иако мислам дека баш 100ката ќе биде реприза на Кум. Ти до кај си? Се обложувам - преку 200.