H
HoT IcE
Гостин
play with them titties.. 
Eden od podobrite filmovi izlezeno u poaledno vreme..

Eden od podobrite filmovi izlezeno u poaledno vreme..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

au ama padnav na me earl and dying girl.. kako tinejdzerka na vespa. Smesen koa treba, realen koa treba.. sve sto sakate e. Preporaka!
a toj selfless ocaj...

Да, бев, се разочарав и јас. Најмногу го чекав ради Кара а уствари

[emoji14]lace:
Коска филм коска! Со оглед на то шо и во реалниов живот, носам зад себе еден сличен настан, ќе бидам искрен дека во еден момент и заплачив на филмов, шо никош не ми се десило наназад за сцена од филм (пример на крајот од Дони Дарко сум бил со грутка в грло, е сега во овај степен понатаму појдов). Филмчиште. Браво вот!
p.s Главниов лик наликува на Бомбастичниов.
п.п.п и пи пи ес. Отприлика филмот ги содржи сите филмови кои еден љубител на ваквата уметност треба да ги има изгледано. Плус постерот од 400 blows.............сакав да му го имам за кај мене в соба.
Знам, го стаив пред 2-3 неделиОва е поимпресивно.

Лесна авантуричка.Tomorrowland интересно филмче
Освен Три Ани што ми стои у компјутер 2,3 месеци, другиве ги имаат давано и предавано по телевизиите.
Мада, добар гест, ова. Би отишол ако дадат некои од овие шо ги нема нигде ко Ангели на отпад и слични. А од мене имаат предлог и да даваат македонски филмови еден ден у неделата и да бидат бесплатни за студентите. Да се запознае младинава со нашиве филмови. 
Сепак кино е киноОсвен Три Ани што ми стои у компјутер 2,3 месеци, другиве ги имаат давано и предавано по телевизиите.Мада, добар гест, ова. Би отишол ако дадат некои од овие шо ги нема нигде ко Ангели на отпад и слични. А од мене имаат предлог и да даваат македонски филмови еден ден у неделата и да бидат бесплатни за студентите. Да се запознае младинава со нашиве филмови.
![]()
. Треба да ги дадат сите мк филмои у кино за да моеш да ги изглеаш ко чоек... Ја баш три неам глеано, а ги иам симнато, Среќна 49 од дамна глеан, едино Тетовирање скоро го глеав... али на другиве обавезно идам.Јас не успеав да го догледам ни трејлерот толку што ми беше глуп. Уште еден флоп на Дизни.Tomorrowland интересно филмче
Кажи кога ќе го гледаш новиот од Гаспар Ное.ok i konecno toa se desi melodrama u 3d, reziser wim wenders i toa, u rolji james franco i rachel mcadams i milenickata na lars charlotte gainsbourg...
ne znam kako bi bilo toa u 3d ali filmot u 2d falese dubocina, fokusot izgleda bil na eksperimentiranjeto and in all fairness imase predobri kadri i kvalitetna kamera ama sepak pod prosek..
loso razrabotena dobra prikazna, losa gluma..
everything will be fine 2015

Због заради зато. Ете затоа. Тоа у Канада му е фестивалска премиера и за тој период од септември до април ќе го гураат по фестивали, за кинопремиера да му биде на 8 април. Кино е филингот, знам. Не дека и ја не сакам да ги гледам у кино, ама ќе си ги чекам во Кинотека за по 50-вче. Убаво е ова што го прават во Синеплекс, ама не секој кинољубец може да си дозволи да фрли од џеб 1000че и кусур за сите филмови. Тоа ми беше муабетот. Туку, чекам импресии откако ќе ги изгледаш во Синеплекс, што-како, имало народ, џамче слика, едно друго.Сепак кино е кино. Треба да ги дадат сите мк филмои у кино за да моеш да ги изглеаш ко чоек... Ја баш три неам глеано, а ги иам симнато, Среќна 49 од дамна глеан, едино Тетовирање скоро го глеав... али на другиве обавезно идам.