Чапи е уствари брат му на Wall-E?WEB-DL Chappie, симињајте одма!
Нешто како пинокио, прво беше дрвен па после стана вистински.Чапи е уствари брат му на Wall-E?
На кој култен филм те потсети, може си забележал имаше и постер од него во собата на главниот ликдинамичен али тенкичок и ко веќе видено, и не ме внесе нешо посебно.. по мене просек.
Да видиме чаршавите!Chappie...lele...epten mi legna
На кој култен филм те потсети, може си забележал имаше и постер од него во собата на главниот лик
едно време морав поглед да тргнам, не се издржуваа сликите...Salt of the Earth 10-10
беше малку сличен или ќе јадам(преферирам блачко)?simnav a girl walks home alone at night.. najmnogu radi only lovers left alive, ako ne e nisto slicno i 10/10 da e filmot - ke go jades!
Документарен филм?Salt of the Earth 10-10
до сеа гранде јуве нема згрешено филм
препорака за човек кој препорачува добри филмови гранде
Ja duri zaboraviv na sporedbata, filmot ima prekrasna kinematografija! Uzivav epten, mada gleam na sto si mislel za slicnosti.беше малку сличен или ќе јадам(преферирам блачко)?
Lele dur go pisav postot izleze tvojot, bas za nego sakav da pitam. I ja niso ne znam, osven deka e partali!Многу ме бендиса Ex Machina! Сакам кога вака немам гледано ни трејлер за филм ни содржина знаев ни ништо!
Да, за оскар шо беше номиниранДокументарен филм?