Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.175
Поени од реакции
10.169
Age of Ultron на моменти добар, на моменти кружиш околу столица. Многу херои доведоа, не се интересни. Супер е што Аловата Вештица ја доведоа, ама требало малку поалово да ја дотераат Вештицава, а не скоро цел филм у црно. Квики :mad: И стварно не знам што прави Вдовицата во цел филм, најбош лик ми е. Јесте да е леле-мале Скарлет, ама како карактер не заслужува да биде у тимов. Guardians of the Galaxy ми беше далеку позабавен од овој.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.672
Поени од реакции
34.139
@џимеј зашо олку го мразиш Авенџерс? :D Snosti go gledav pak, blu. Epten kejf mi napravi, textbook blockbuster.
Iron man sam po sebe u film ne go mozam, thor isto... taka site zaedno po malku. Taman. :D
Planiram kino za dvojkata pa zatoa mu sednav..

@grande-juve simnav a girl walks home alone at night.. najmnogu radi only lovers left alive, ako ne e nisto slicno i 10/10 da e filmot - ke go jades! :D
Oduvek baram slicen oti.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
@џимеј зашо олку го мразиш Авенџерс? :D .
Полош суперхеројски филм немам видено... И општо филм...
Кај нас ја даваа двојката на кино ама одлучив да не трошам време на такви срања.
Не може во цел град со рушевини да покажат кадар каде спасуваат деца од автобус. :aplauz:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
G

grande-juve

Гостин
@grande-juve simnav a girl walks home alone at night.. najmnogu radi only lovers left alive, ako ne e nisto slicno i 10/10 da e filmot - ke go jades! :D
Oduvek baram slicen oti.
Има сличности, не бери гајле.. а и да немаше, филмов мора да ти е у репертоар за глеање пред Wedding Ringer и Jupiter Ascending, среди таму приоритетите :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.672
Поени од реакции
34.139
Полош суперхеројски филм немам видено... И општо филм...
Кај нас ја даваа двојката на кино ама одлучив да не трошам време на такви срања.
Не може во цел град со рушевини да покажат кадар каде спасуваат деца од автобус. :aplauz:
Ti pa, so moze hawkeye i skarlet da napraat... accessory heroes se toa, im dojdoa na kraj drugite da gi fati kamerata so se vrti u krug.
Akcijata ja vozese RDJ. :D

Ne me predomisluvaj epten sum hajpnat za heroi, ako ne ke treba noviot mad max da go gledam.

Има сличности, не бери гајле.. а и да немаше, филмов мора да ти е у репертоар за глеање пред Wedding Ringer и Jupiter Ascending, среди таму приоритетите :D
Kuti.. ocaj.
Bez net a i zatopli vremeto..
Posle 4te got reprizni epizodi ide na red obavezno! :D

Maggie go gleav preeska, zombie drama so terminator-guvernerot. Dobro odglumi, boza filmot.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Мислам дека поназад напиша дека беше на филмовите на Манчевски, да не знаеш информација колку пари е неговата монографија? Само видов дека беше во издание на Арс Ламина.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.067
Jupiter Ascending какво срање е а солидна актерска екипа има собрано. Исто беше многу лош и оној Seventh Son. Сакам Sci-Fi и Fantasy ама овие се се стварно бљувотини.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
G

grande-juve

Гостин
Мислам дека поназад напиша дека беше на филмовите на Манчевски, да не знаеш информација колку пари е неговата монографија? Само видов дека беше во издание на Арс Ламина.
Не знам... знам само тие што имаа карта од четвртокот можеа бесплатно да ја земат монографијата вчера у мкц

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.175
Поени од реакции
10.169
Не знам... знам само тие што имаа карта од четвртокот можеа бесплатно да ја земат монографијата вчера у мкц
А беше на Сенки и Мајки, нешто поклони имаше? Инаку Милчо викаше и денеска за тие што ќе присуствуваат на Прашина дека ќе има бесплатни примероци од монографијата.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741

На светот му се потребни повеќе вакви „манипулатори“.
Hotel Rwanda

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Jас не сум во тек нешто изгледа..
Нели Jeremy Renner беше Hawkeye, од каде сега овоj watshisname :(
Напишани се имињата на ликовите во филмовите.
Клинт Бартон е името на ликот кој оди под псевдонимот Хокај во Марвел. Џереми Ренер си се вика актерот приватно. И истиот ти останува. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom