Да да, многу добар Sci-Fi. BTW цело време го чекав да се појави Antonio Banderas а тој филм да ти се викал Automata, ги помешав не знам зашто.Многу ме бендиса Ex Machina! Сакам кога вака немам гледано ни трејлер за филм ни содржина знаев ни ништо!
Automata mi bese sranje mene.Да да, многу добар Sci-Fi. BTW цело време го чекав да се појави Antonio Banderas а тој филм да ти се викал Automata, ги помешав не знам зашто.
Kreatorot bese poln pogodok, dosta stereotipi i klisea. Ne standardniot glumec dodade na enigmata.Мех, мене не ме бендиса ex machina. Ме заинтересира на почетокот, убаво течеа работите негде до половината но при крајот ич не ми се допадна како се одвиваше.
Плус глумецот ич не беше погоден (креаторот на АИ-то).
За 8 сигурно не е.Знаев дека овој од About Time ќе предвиди дека овој ќе го набљудува
Како мислиш доста стереотипи и клишеа? Стереотип и клише е да глуми добар актер во филм?Kreatorot bese poln pogodok, dosta stereotipi i klisea.
Mislev fizicki ne ti pasuva vo ulogata. Od aspekt na gluma ne ni razmisliv, mene mi bese odlicen.Како мислиш доста стереотипи и клишеа? Стереотип и клише е да глуми добар актер во филм?
Карактерот му беше добар, глумецот не ми се допадна како глумеше или беше едвај просечен особено на моментите при крајот.