Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

На кој култен филм те потсети, може си забележал имаше и постер од него во собата на главниот ликдинамичен али тенкичок и ко веќе видено, и не ме внесе нешо посебно.. по мене просек.

Chappie...lele...epten mi legna![]()
На кој култен филм те потсети, може си забележал имаше и постер од него во собата на главниот лик![]()

едно време морав поглед да тргнам, не се издржуваа сликите...Salt of the Earth 10-10
беше малку сличен или ќе јадам(преферирам блачко)?simnav a girl walks home alone at night.. najmnogu radi only lovers left alive, ako ne e nisto slicno i 10/10 da e filmot - ke go jades!![]()

Документарен филм?Salt of the Earth 10-10
до сеа гранде јуве нема згрешено филм
препорака за човек кој препорачува добри филмови гранде![]()
беше малку сличен или ќе јадам(преферирам блачко)?![]()
Многу ме бендиса Ex Machina! Сакам кога вака немам гледано ни трејлер за филм ни содржина знаев ни ништо!
Да, за оскар шо беше номиниранДокументарен филм?

Да да, многу добар Sci-Fi. BTW цело време го чекав да се појави Antonio Banderas а тој филм да ти се викал Automata, ги помешав не знам зашто.Многу ме бендиса Ex Machina! Сакам кога вака немам гледано ни трејлер за филм ни содржина знаев ни ништо!

Да да, многу добар Sci-Fi. BTW цело време го чекав да се појави Antonio Banderas а тој филм да ти се викал Automata, ги помешав не знам зашто.![]()