Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Напишани се имињата на ликовите во филмовите.
Клинт Бартон е името на ликот кој оди под псевдонимот Хокај во Марвел. Џереми Ренер си се вика актерот приватно. И истиот ти останува. :)
Не знам шо ми е денес, фала.
Ги знаев работиве...

Ке одам да си легнам ако не..:notworthy:

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.175
Поени од реакции
10.169
Читам одлични критики за Mad Max. Још три дана до премиера. :vozbud:

И еден оглас да споделам тука. Знам не е тема за огласи, ама ова е филмски оглас.
НОВО ПРОДАЕМ, АЈМО НАРОДЕ НАВАЛИ.
Вчера пак даваа ЦД-а на манифестацијата на Манчевски. Доколку ги сака некој Before the Rain и Dust од Манчевски оригинални цедиња може да ги трампам за некоја добра книга, условот е да не биде книгата безвезе (Ѓурѓа, бош-романчиња и сл.) како да се отарасите од неа и да биде читава (т.е. да не биде оштетена). Би ги трампал и за оригинал филмови, ама не верувам дека некој има такви. 2 книги за 2 филма, жанровски може фикција, сај-фај, класици, култни итн. И немој преводот на книгите да биде леле-мале. :mad: Понудите праќајте ги у инбокс до 20ти мај. После тоа ќе одлучам доколку ми се засвиѓа нешто од понудата дали ќе се трампаме или сепак ќе си почекаат филмовите вдомување кај некој пријател.
See ya later, aligators. :P

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.175
Поени од реакции
10.169
Направи наградна игра за филмовите хаха.
Дупли ми се брат, шо да праам. Неам некој филмаџија околу мене моментално, па викам може некој ги сака, а не бил на манифестацијана. На Кајгана ако не го продадам, на друго место ич нема да идит.
Бонус у филмовите да спомнам дека има :цицки: Може вака побрзо ќе отидат. :pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Да не има некоја добра душа што гледал повеќе од еден филм од циклусот на Манчевски да ми даде поклон карта да си земам гратис монографија? :place:

1000 ден е продажна цена, а криво ми е не успеав да изгледам ниеден филм ради колоквиумската.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Него..ја у темава дојдов да кажам дека ако има некој уживател на наркотични средства (али хардкор наркотични средства како ЛСД или печурчиња) и сака да гледа некој филм што ќе му направи еден ненормален трип...

SPONGE BOB: SPONGE OUT OF WATER...најновото цртанче за Спанџ Боб.... сосема солиден е цртанот, мене ми се допадна, ма да исто како и првиот филм за Спанџот има ептен посмешни епизоди...ама човече...има некои ептен наркомански сцени у филмот...ма да од Спанџ Боб не ми очекувал ништо друго :D

Да не има некоја добра душа што гледал повеќе од еден филм од циклусот на Манчевски да ми даде поклон карта да си земам гратис монографија? :place:

1000 ден е продажна цена, а криво ми е не успеав да изгледам ниеден филм ради колоквиумската.
Кажи ми што се дешава со муабетов, ја имам мислам вишок карта (вообичаено ги чувам ваљда тука ми е) ќе ти дадам..еве случајно ја отварам темава и го глеам ова...само кажи што е финтата пошто не ни знам за што ти е постов..делат монографии со карта од филмовиве на Милчо ? Пошто ја во саботата само за филмот бев монографиите ги давале 2 саата пред филмот кога имало некое предавање

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Кажи ми што се дешава со муабетов, ја имам мислам вишок карта (вообичаено ги чувам ваљда тука ми е) ќе ти дадам..еве случајно ја отварам темава и го глеам ова...само кажи што е финтата пошто не ни знам за што ти е постов..делат монографии со карта од филмовиве на Милчо ? Пошто ја во саботата само за филмот бев монографиите ги давале 2 саата пред филмот кога имало некое предавање
Milcho Manchevski
6 hrs ·
Монографијата "Манчевски", денес и утре, може бесплатно да ја подигнете во Кино Милениум во замена за вашиот билет од проекциите на "Пред дождот", "Прашина", "Сенки" или "Мајки".

Ама пак сега во коментари гледам дека во Милениум му рекле само со картите од Пред дождот давале, да видиме што ќе одговорат и ќе ти пишам.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.175
Поени од реакции
10.169

Ја би ти дал, why not, ама само еден билет имам од Пред Дождот. А прашав на билетарницата на Милениум денес и ми рекоа само со картите од Пред дождот можело да се земе монографија. :)
Милчо имаше пишано на фејс дека со картите од сите 4 филма можело од денес на билетарницата на Милениум да се подигне неговата монографија. Денес отидов на билетарница со билет од Сенки, ми рекоа само со билети од Пред дождот можела да се земе, па така да вечер пред Mad Max ќе си ја подигнам мојата. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ја би ти дал, why not, ама само еден билет имам од Пред Дождот. А прашав на билетарницата на Милениум денес и ми рекоа само со картите од Пред дождот можело да се земе монографија. :)

Милчо имаше пишано на фејс дека со картите од сите 4 филма можело од денес на билетарницата на Милениум да се подигне неговата монографија. Денес отидов на билетарница со билет од Сенки, ми рекоа само со билети од Пред дождот можела да се земе, па така да вечер пред Mad Max ќе си ја подигнам мојата. :D
БУУУУУУУУУУУУ :(

Kajgana Shop

На врв Bottom