Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

H

HoT IcE

Гостин
Ми се иде да ви влезам со две нозе во колено за коментариве за Бојхуд, ама пак од друга страна нејќам да си стварам непријатели на форумов, ај така :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
После 20 години да пишите на форумов дека Бојхуд е подобар од Интерстелар, децата ќе ви постават само едно прашање: шо е тоа Бојхуд, кај има линк да се симне?
После 30 години некој член на форумов да пише што е Бојхуд и каде има линк да се симне, синот на Псајсајд ќе ми даде линк од 80 терабајт линк за 4Д remaster-от на филмот.
А синот на Zedd ќе му каже да не го гледа пошто е ептен срање филмот бидејќи не е вистински настан.
Секако кога сме веќе кај оваа иднина, ќерката на Crazy in Love ќе навива за синот на Лео да не ја доживее истата судбина на татко му и да си замине без Оскар.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Сега кога ги спомнавте Астерикс и Обеликс, ми текна да пуштам препорака за сите што ги немаат гледано Астерикс и Обеликс филмовите со Жерард Депардjе, обавезно да ги имаат на ум кога се расположени за комедии.
Филмовите се стварно одлични, без разлика каков хумор ви лежи, не верувам дека ке ве разочараат

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Интересно кратометражно филмче

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Последниве 10-15 страни од темава со пола око ги читам да избегнам спојлери, сте се зазбореле за Birdman и Immitation Game...

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
I'm Not Famous But I'm Aromanian

Некој торент за филмов?

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Искрено едвај го чекав филмов...Да го спуштам од овде или има некој боље торент или нема сеуште ок торенти...?
https://rarbg.com/torrent/vf7splq

:unsure::unsure::unsure:

-Не, не го гледам...

Последно уредено:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.267
-Не, не го гледам...
Со ова Џенифер Лопез се вртеше еден филм на тв, нешто сопругот ја нашљака и после ова почна да учит карате па го откости од мавање мажот на крај.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Da ne znae nekoj By the Sea koga treba da ima premiera?
Ochekuvav povekje The Tourist-type-of-movie da bide, izgleda nema da bide nishto nalik

Kajgana Shop

На врв Bottom