Брдменот е прилично досаден филм, комедија мај ес, ама идејата му е одлична и тоа го вади, освен
. Слаба осмица од мене.
што повеќе сакав да заврши со смрт на Китон
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

А реално никој овде не пиша дека Бојхуд му е подобар од Интерстелар...После 20 години да пишите на форумов дека Бојхуд е подобар од Интерстелар, децата ќе ви постават само едно прашање: шо е тоа Бојхуд, кај има линк да се симне?
После 30 години некој член на форумов да пише што е Бојхуд и каде има линк да се симне, синот на Псајсајд ќе ми даде линк од 80 терабајт линк за 4Д remaster-от на филмот.После 20 години да пишите на форумов дека Бојхуд е подобар од Интерстелар, децата ќе ви постават само едно прашање: шо е тоа Бојхуд, кај има линк да се симне?
Последниве 10-15 страни од темава со пола око ги читам да избегнам спојлери, сте се зазбореле за Birdman и Immitation Game...

Со ова Џенифер Лопез се вртеше еден филм на тв, нешто сопругот ја нашљака и после ова почна да учит карате па го откости од мавање мажот на крај.-Не, не го гледам...