- Член од
- 18 ноември 2014
- Мислења
- 694
- Поени од реакции
- 1.778
Го глеав Penguins of Madagascar, баш ми беа смешни и интересни, поготово гласот на Скипер ![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
омилена сцена![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
омилена сцена
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Znajeme.I think you're crazy, wot-e,
I think you're crazy, wot-e,
I will see you, in the neeeeext life...
I Origins 8/10.
P.S.
Има сцена после одјавната шпица.
Sure, why not. Само не ја заклучувај старата бар до кај 15ти јануари, јас уште не сум се изјаснил.@Zlatikevichius ke brkas tradicija? nova tema da te cekame ili? moviespottingavata.![]()
Само да не добие танчерот оскар за оваа улога, тоа ќе ме изнервира повеќе и од оскарот на Џенифер ЛоренсFoxcatcher 2014 HC HDRip XviD AC3-EVO
Еј шит сега го гледам ова у меѓувреме подзаборавив на сцените@dragonsky кажи две смешни сцени од Horible Bosses 2....i dare you, i doubledare you, you motherfucker.
Нема да добие, али интересно ми е како на (претпоставувам) недогледан филм доаѓаш до заклучок дека глумењето му било тапа у филмот.Само да не добие танчерот оскар за оваа улога, тоа ќе ме изнервира повеќе и од оскарот на Џенифер Лоренс
Не реков дека тапа му било глумењето, баш напротив прочитав добри критики за филмот. За мене лично е срање глумец и не сакам да добие ОскарНема да добие, али интересно ми е како на (претпоставувам) недогледан филм доаѓаш до заклучок дека глумењето му било тапа у филмот.