Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Pride го изгледав ,одлична приказна ,се изнасмеав. Топла препорака. Базиран на вистинска приказна за штрајкот на рударите во британија во 80те.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.641
I think you're crazy, wot-e,
I will see you, in the neeeeext life...
I Origins 8/10. :)

P.S.
Има сцена после одјавната шпица.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.689
Поени од реакции
34.202
I will see you, in the neeeeext life...
I Origins 8/10. :)

P.S.
Има сцена после одјавната шпица.
Znajeme.
Taa go dokusuri filmmot. Oti neli, napomenaa u sred film deka taa fintata mozela i od fotografija se dodeka bila u hd.
E sea neznam precednicite kaj gi najdoa 1900x1080 rezolucija sliki, ama sigurno toa e deka koristea xp vo 2020ta. :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.641
Хаха, око соколово имаш значи... Штета што си интелектуално небалансиран за независни филмови :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.689
Поени од реакции
34.202
Najjak working around the budget im bese koga si smenija cvikerite.
Pola film ona gi nosese, 20 godini podocna, pola film toj.
A tie pustite, onakvi, tigrasti. :D

Nego, vcera go gledav Tusk. Nenormalen me napravija u drustvo. Se smeev ko morz. :DDDDDD
4/5. Ne go gledajte. :D @џимеј posebno ne ti, da ne se izlazes po Kevin Smith. Lately mnogu lesno sum amused.

@Болиглава mrza brad :D nema nisto kvalitetno godinava, 2-3 filmcinja edvaj, cekame oskari
@Anon da dozvoleno e javno prevodi, slobodno, moze i tema da otvorime za preglednost
@Zlatikevichius ke brkas tradicija? nova tema da te cekame ili? moviespottingavata. :D

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Foxcatcher 2014 HC HDRip XviD AC3-EVO

јас денес го завршувам Moviespotting 2014 така да очекувајте последна листа таму во текот на денот, сите останати од 2014 ќе се најдат во 2015, а конечната моја листа за најдобри филмови по категории и топ 10 некаде средина на февруари кога ќе се опфати се од она вредното што треба да го дочекаме од годинава. :)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
The great debaters со Дензел Вашингтон оди моментално на Тв 1000 . Пуштајте људи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
@dragonsky кажи две смешни сцени од Horible Bosses 2....i dare you, i doubledare you, you motherfucker.
Еј шит сега го гледам ова у меѓувреме подзаборавив на сцените :D

Интрото во емисијата кај едниот од Кеy and Peele беше смешно, сеансата на Џенифер Анистон беше добра, не ми текнува сега многу, планот за убиството на Волц, интервјуата со вработените, работите од трејлерите да не ги повторувам, а и уште неколку работи што ваљда ми биле смешни или барем интересни а не ми текнуваат.

А и не е само тоа, глумењето беше добра, хемијата меѓу актерите беше добра, приказната беше интересна, добар микс од хумор+акција/криминални активности и сл.

Ама џабе пишувам кога ти па ќе ми пишеш дека е срање филмот :D

Ваљда уште некој го гледал филмов од тука да пише нешто ? :D[DOUBLEPOST=1419802708][/DOUBLEPOST]
Само да не добие танчерот оскар за оваа улога, тоа ќе ме изнервира повеќе и од оскарот на Џенифер Лоренс
Нема да добие, али интересно ми е како на (претпоставувам) недогледан филм доаѓаш до заклучок дека глумењето му било тапа у филмот.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Нема да добие, али интересно ми е како на (претпоставувам) недогледан филм доаѓаш до заклучок дека глумењето му било тапа у филмот.
Не реков дека тапа му било глумењето, баш напротив прочитав добри критики за филмот. За мене лично е срање глумец и не сакам да добие Оскар :)

Инаку филмот планирам да го гледам и покрај него

Kajgana Shop

На врв Bottom