Го глеав Penguins of Madagascar, баш ми беа смешни и интересни, поготово гласот на Скипер 
омилена сцена

омилена сцена

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

I think you're crazy, wot-e,
I think you're crazy, wot-e,
I will see you, in the neeeeext life...
I Origins 8/10.
P.S.
Има сцена после одјавната шпица.

DDDDD
@џимеј posebno ne ti, da ne se izlazes po Kevin Smith. Lately mnogu lesno sum amused.
nema nisto kvalitetno godinava, 2-3 filmcinja edvaj, cekame oskari
Sure, why not. Само не ја заклучувај старата бар до кај 15ти јануари, јас уште не сум се изјаснил.@Zlatikevichius ke brkas tradicija? nova tema da te cekame ili? moviespottingavata.![]()

Само да не добие танчерот оскар за оваа улога, тоа ќе ме изнервира повеќе и од оскарот на Џенифер ЛоренсFoxcatcher 2014 HC HDRip XviD AC3-EVO
Еј шит сега го гледам ова у меѓувреме подзаборавив на сцените@dragonsky кажи две смешни сцени од Horible Bosses 2....i dare you, i doubledare you, you motherfucker.

[DOUBLEPOST=1419802708][/DOUBLEPOST]
Нема да добие, али интересно ми е како на (претпоставувам) недогледан филм доаѓаш до заклучок дека глумењето му било тапа у филмот.Само да не добие танчерот оскар за оваа улога, тоа ќе ме изнервира повеќе и од оскарот на Џенифер Лоренс
Не реков дека тапа му било глумењето, баш напротив прочитав добри критики за филмот. За мене лично е срање глумец и не сакам да добие ОскарНема да добие, али интересно ми е како на (претпоставувам) недогледан филм доаѓаш до заклучок дека глумењето му било тапа у филмот.

Изгледа до плеерот ќе да е. Пробав со Frozen сега, на КМ Player излегуваат хиероглифи ама на BS Player во ред е кога ќе наместам cyrilic.I Origins - колку преубав филм.
I liked it very fucking much.
9/10
Филмови гледам со англиски превод. Последен пат кога пробував да гледам со македонски превод налетав на сличен проблем. Не работеше Cyrillic но работеше Russian. Јас гледам со MPC-HC. Кажи неколку филма што си ги пробал и линк до нивните преводи (прати ги по пп за секој случај едно време се дискутираше дали и преводите се пиратерија ама тоа беше кога јосоно беше модератор и глумеше лудило сега не е така да моеш и тука да ги стаиш не знам вот која страна ја имаше земено на тоа ама мислам дека веќе ова во заградава е предолго и требаше да ја подзатворам одамна али нема везе ок).
Изгледа како cool филмче а? А што треба да изгледам пред него за да ми биде познато отприлика што како...?I'm just gonna leave this here.
Your politics bore me.
Најјак![]()
Ај пробај со VLC Player, има добра подршка за кодеци и преводи.Изгледа до плеерот ќе да е. Пробав со Frozen сега, на КМ Player излегуваат хиероглифи ама на BS Player во ред е кога ќе наместам cyrilic.[DOUBLEPOST=1419841997][/DOUBLEPOST]
Изгледа како cool филмче а? А што треба да изгледам пред него за да ми биде познато отприлика што како...?
Па баш за филмов не мора ништо да имаш изгледано пред.[DOUBLEPOST=1419841997][/DOUBLEPOST]
Изгледа како cool филмче а? А што треба да изгледам пред него за да ми биде познато отприлика што како...?