Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
ааааааааа два A MUST! филмофили download!

Clouds of Sils Maria 2014 HDRip XviD AC3-EVO :love::love::love:
Kraftidioten-In Order of Disappearance.(2014)

норвешкиот има и превод, само шо го глеав, одличен!

@wot @dragonsky @grande-juve

Последно уредено:
W

wicked_1

Гостин
Мене Холивуд верзијава уште не ми е гледана...Шведскиот беше одличен, само никако да седнам и следните два дела да ги изгледам.
Инаку Prisoners > Gone Girl, барем за мене. Последните 20 минути беа meh...
Шо глеаш прво најчесто ти остава голем впечаток и секоја друга верзија после тоа ти е ремикс и го нема истиот филинг, јас прво од Финчер го гледав, после шведските.
У Gone Girl добри цицки имаше tho. При крајот тие 20 мин најверојатно и писателот се предомислил сменил тек на настани.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.894
Поени од реакции
6.966
@Шкорпион па и јас го немам гледано, затоа прашував.
Иначе сега го гледав Хобит кецот, демек се надевам да го фатам 3-ката , па да ја почнам приказната од почеток. Не сум ги гледал досега првите 2, еве одвај најдов време за првиов, си викам деновиве ќе најдам уште 3 саати и за вториот и спремен сум за на кино.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Иначе сега го гледав Хобит кецот, демек се надевам да го фатам 3-ката , па да ја почнам приказната од почеток. Не сум ги гледал досега првите 2, еве одвај најдов време за првиов, си викам деновиве ќе најдам уште 3 саати и за вториот и спремен сум за на кино.
Ако си фан на medieval fantasy како жанр, ќе ти се допаднат сите филмови базирани на делава на Толкиен. Класика од таа тематика е типот. Лично се надевам ќе направат нешто и со Children of Hurin и Силмарилион али не се надевам премногу оти премногу може да им дојде на некои :D. Дугиов филм што рече не си го гледал, ќе го гледам јас ако сакаш, па ќе споделам тука импресии, ако уопште се водиш на туѓо мислење/впечатоци за филмови.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.800
Поени од реакции
42.430
и да не си ги гледал нема нешто многу да ти смени, али како и да е убави се филмовите, не се кружи околу стол на нив у никој случај

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.894
Поени од реакции
6.966
Ако си фан на medieval fantasy како жанр, ќе ти се допаднат сите филмови базирани на делава на Толкиен. Класика од таа тематика е типот. Лично се надевам ќе направат нешто и со Children of Hurin и Силмарилион али не се надевам премногу оти премногу може да им дојде на некои :D. Дугиов филм што рече не си го гледал, ќе го гледам јас ако сакаш, па ќе споделам тука импресии, ако уопште се водиш на туѓо мислење/впечатоци за филмови.
Ајде гледaј гo пa пиши тукa. Инaче зa хoбитиве, не сум некoј хaрдкoр фaн aли кaкo и секoј блoкбaстер би сaкaл дa ги изгледaм сите, пa ќе дaдaм кoмплетнa oценкa. Зaсегa првиoв, 7/10 aли знaм декa е сaмo вoвед зa втoриoт дел, тaкa дa oд негo oчекувaм пoвеќе.

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Секоја секунда во Middle Earth ми е уживање, дали тоа биле LoTR или Hobbit..Јас сум презадоволен од серијалите. Одлично се заокружи приказната со најновиов.

48 фрејма во секунда има голем плус од мене.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.800
Поени од реакции
42.430
Сеа за сеа од тоа што се плашевме за Exodus, тоа и добиваме. Лоши критики за филмот.
Failed to achieve promised.
сеа ако има лоши критики не чини? тебе ако ти прави мерак супер, за другому курето ти чуе што рекол.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
Изгледа премногу очекував од Gone Girl...
So zboris? Razvali. Koe vozenje. Zeevme so ustite. Film sto ja odbelezi 2014.

:cuc:

ааааааааа два A MUST! филмофили download!

Clouds of Sils Maria 2014 HDRip XviD AC3-EVO :love::love::love:
Kraftidioten-In Order of Disappearance.(2014)

норвешкиот има и превод, само шо го глеав, одличен!

@wot @dragonsky @grande-juve
Go imam simnato uste pred nekoj den, bolji rip e mislam, zaradi Binoche odma go staviv.
Clouds.of.Sils.Maria.2014.720p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
Gone girl ako e filmsko ostvaruvanje za 2014 togas ste psihopati, posebno poslednite 30min boze boze koe gubre od film.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.901
Поени од реакции
11.239
Редуцирајте спојлери, Del Boy ви го свари гравот :D

Kajgana Shop

На врв Bottom