H
HoT IcE
Гостин
Коа го видов овај и прочитав насловот помислив дека направиле филм за ГТА: Сан Андреас. Се разочарав.2012 2 дел
Коа го видов овај и прочитав насловот помислив дека направиле филм за ГТА: Сан Андреас. Се разочарав.2012 2 дел
Кому како! Јас на пример повеќе ќе ја паметам по улогите во Winter's Bone и Silver Linings Playbook. Типката растури и во двата!Zavisi. Ima mnogu akteri i akterki shto bile nominirani pa ne znaci deka se popularni kako nea.
Imas akteri shto nikogas ne bile nominirani pa nikogas nema da se zaboravat poradi glumenjeto vo franshiza. Daniel Radcliffe, Elijah Wood, Kristen Stewart i tn.
Ja sum sigurna deka pogolemiot del od lugeto nemaa poima koja e Lorens pred da bide Katniss.
There's kickass?Сеа као што тхепиратебај го блокира интерстелар ќе го гледате у септември 2015
Јас и милиони други нердови ја знаевме како "novata pomlada Mistik" во X-Men: First Class. Истите тие милиони нердови заедно со мене после се закачија на imdb да видиме како се вика актеркава. Пола од нас погледнаа два-три филма плус од неа од ќејф и хајп ради виденото на платно.Zavisi. Ima mnogu akteri i akterki shto bile nominirani pa ne znaci deka se popularni kako nea.
Imas akteri shto nikogas ne bile nominirani pa nikogas nema da se zaboravat poradi glumenjeto vo franshiza. Daniel Radcliffe, Elijah Wood, Kristen Stewart i tn.
Ja sum sigurna deka pogolemiot del od lugeto nemaa poima koja e Lorens pred da bide Katniss.
И двата се подеднакво добри, башка вториов го имаше El Macho и повеќе смешки, но малку поглупа приказна. Но зарем на некој му е битна приказната во анимираниве?.
Исто и двата How to Train Your Dragon се добри. Реткост вториот филм да го одржи квалитето ама изгледа на цртаниве им успева.
Радо би ги трампал за Интерстелар јас. Дури и да не ги врател сите пари. Првава франшиза тепана е до смрт, не и треба више живот на платно. Исто како и Фреди Кругер и Џејсон X.Пишав некоја страна поназад
Правата за Петок 13 филмовите, и правата за следниот долгометражен Саут Парк филм
Јас планирам да го гледам. Импресии?Го има некој гледано филмов?
http://www.imdb.com/title/tt2884206/
Вреди како не вредиВреди да го догледам Boyhood? Изгледав пола саат и го исклучив, многу ми беше досаден, а 2:45 трае Добро сфаќам интересно е тоа што се снимал 12 години, ама мене ми изглеа досадна драма, или па може не сум у тоа расположење за драми па затоа ми е досаден
Ја затоа не ни планирам да го гледам. Зашто да гледам што му се дешавало на радом фегет у тек на 12 години? Поинтересен да не е од менеВреди да го догледам Boyhood? Изгледав пола саат и го исклучив, многу ми беше досаден, а 2:45 трае Добро сфаќам интересно е тоа што се снимал 12 години, ама мене ми изглеа досадна драма, или па може не сум у тоа расположење за драми па затоа ми е досаден
Глеј го овај ако не ти е гледан, Gone Girl е за некоја нијанса послабПошто сум бавен со рецензии..
Прво не знам што толкав хајп се крена околу Predestination. Топ си почна филмот тоа да, ама кулминацијата му беше ептен тапа, т.е. откако почна претставувањето на карактерите се некако беше тапа. Можело многу повеќе да се опфати, како да избрзаа со многу работи. ( и да, предвидлив беше )
Второ Lucy, секој хејт према филмов е оправдан дури и понекогаш недоволен. Да земиш таква совршена идеја и да ја претвориш во толку тешко срање, стварно треба да си талентиран. Старите филмови со Ван Дам кога кршеше кичми, или американец meets ninja стил на филмови имаа подобра сторија од овој. Тежок rip-off на Limitless ( овој барем имаш вистина добри, тензични моменти и колку и да беше sci-fi понекогаш сепак по реално ги претстави работите ).
Трето FURY. Солиден филм, добра глума, али се на се веќе видено е сето тоа. Како претерано да се обработи тематиката за 2раСВ, бар за мене. Али па затоа споредбено со тоа какви срања излегуваат последно време, сепак е нешто подобар. Шаја дефинитивно треба да размисли за друга кариера. Страшна еднодимензионалност во глумата, не верувам да сменил нешто од Disturbia ( или како и да се викаше ) до сеа. На Пит се гледа дека му лежат вакви улоги, напреднат е многу како актер.
За Boyhood обично не сум по вакви филмови, али пофалбите што ги доби и уникатниот начин на кој е сниман дефинитивно ми е примамлив. Ќе го симнам и него и Gone Girl, да си ја завршам House of Cards прво
Не можам да дадам права оцена за филмот пошто читани ми се книгите. Шведските колку и да беа добри не можам да ги „пофалам“ ради што книгите се masterpiece. Не сакам да си уништам впечаток за Финчер или Крег, пошто нема да бидам објективен кога го оценувамГлеј го овај ако не ти е гледан, Gone Girl е за некоја нијанса послаб
Да! Дефинитивно! Класика е филмов, топ20 од 90ти.Вреди ли да се потрошат 2 и пол саата на филмов ?
Мене Холивуд верзијава уште не ми е гледана...Шведскиот беше одличен, само никако да седнам и следните два дела да ги изгледам.Глеј го овај ако не ти е гледан, Gone Girl е за некоја нијанса послаб