Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
Се наоѓаат лесно карти низ Скопјево ? Пошто некој ми спомна дека 2 пати одел не можел карти да најде

G

grande-juve

Гостин
nope.jpg, гледање филм сам, без ништо да ти го одзема вниманието > all.
Најјака комбинација е гледање во празно кино:D, стално идам во најраните термини кога максимум има 6-7 души.. За Интерстелар се погоди пополна сала, ама на изненадување мое никој не зуцна и беше вселенски мирно :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Avatar e 10/10 и ниѓто уште не му се прибилижило визуелно.

Fullscreen форматот у комбо со флуидноста и "колоритноста" - кине!

Уште си го чувам у блу.

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Е па ај ќе се собереме ја,Ио,Анон, на другава страна њот,викед1 и уште еден...и ќе играме "Сакате ли силна војска"

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.830
Поени од реакции
6.541
Avatar e 10/10 и ниѓто уште не му се прибилижило визуелно.

Fullscreen форматот у комбо со флуидноста и "колоритноста" - кине!

Уште си го чувам у блу.
Па тоа е филмот уствари визуелно. Што е стварно многу добро направено. Одличен да се гледа 3Д ради сликиците али тука завршува квалитетот на филмот

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Јас го гледав во вторник, во 22:40, значи во најударен термин и толку беше мирно за кино што буквално луѓе престануваа да јадат пуканки на некои сцени. Баш сега во кафана го зборевме ова :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Јас го гледав во вторник, во 22:40, значи во најударен термин и толку беше мирно за кино што буквално луѓе престануваа да јадат пуканки на некои сцени. Баш сега во кафана го зборевме ова :D
Истото го кажа и Џесика Честејн у
Interstellar.Nolans.Odyssey.720p.HDTV.x264-FaiLED
Погледнете го има интересни работи од типот на, не е баш се CGI, прашината реална, cornfield навистина посадиле и после ја продал пченката Нолан :ROFLMAO: и слично
Па тоа е филмот уствари визуелно. Што е стварно многу добро направено. Одличен да се гледа 3Д ради сликиците али тука завршува квалитетот на филмот
Јас од Аватар никогаш нема да ја заборавам сцената кога ќе влезе прв пат у аватарот, ќе се разлути/напне нема да можат да го сопрат, ќе излезе надвор и полека но сигурно ќе се затрчуе и затрчуе и стапките се гледаат и летаат камчиња/песок на сите страни ЛЕЛЕ сеа го стаам екстерниот да си ја пуштам сцената поз
back
епис сцена :D

Последно уредено:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Имам опција да изнајмам сепаре во кино, кауч јеботе како по дома, и сакав на некој филм да одам така со девојка ми ама ми изгледаше многу снобовски. Сега после Интерстелар се правам пишман што еднаш во животов не бев сноб.

Kajgana Shop

На врв Bottom