Можеш да резервираш, за да не одиш 2 пати.Се наоѓаат лесно карти низ Скопјево ? Пошто некој ми спомна дека 2 пати одел не можел карти да најде
Лошо ме замислуваш во твојата глава Ио,
Најјака комбинација е гледање во празно кино, стално идам во најраните термини кога максимум има 6-7 души.. За Интерстелар се погоди пополна сала, ама на изненадување мое никој не зуцна и беше вселенски мирноnope.jpg, гледање филм сам, без ништо да ти го одзема вниманието > all.
Блиску сум?
Па тоа е филмот уствари визуелно. Што е стварно многу добро направено. Одличен да се гледа 3Д ради сликиците али тука завршува квалитетот на филмотAvatar e 10/10 и ниѓто уште не му се прибилижило визуелно.
Fullscreen форматот у комбо со флуидноста и "колоритноста" - кине!
Уште си го чувам у блу.
Истото го кажа и Џесика Честејн уЈас го гледав во вторник, во 22:40, значи во најударен термин и толку беше мирно за кино што буквално луѓе престануваа да јадат пуканки на некои сцени. Баш сега во кафана го зборевме ова
Јас од Аватар никогаш нема да ја заборавам сцената кога ќе влезе прв пат у аватарот, ќе се разлути/напне нема да можат да го сопрат, ќе излезе надвор и полека но сигурно ќе се затрчуе и затрчуе и стапките се гледаат и летаат камчиња/песок на сите страни ЛЕЛЕ сеа го стаам екстерниот да си ја пуштам сцената позПа тоа е филмот уствари визуелно. Што е стварно многу добро направено. Одличен да се гледа 3Д ради сликиците али тука завршува квалитетот на филмот