Можеш да резервираш, за да не одиш 2 пати.Се наоѓаат лесно карти низ Скопјево ? Пошто некој ми спомна дека 2 пати одел не можел карти да најде
Лошо ме замислуваш во твојата глава Ио,
Најјака комбинација е гледање во празно киноnope.jpg, гледање филм сам, без ништо да ти го одзема вниманието > all.
![]()
Блиску сум?
Па тоа е филмот уствари визуелно. Што е стварно многу добро направено. Одличен да се гледа 3Д ради сликиците али тука завршува квалитетот на филмотAvatar e 10/10 и ниѓто уште не му се прибилижило визуелно.
Fullscreen форматот у комбо со флуидноста и "колоритноста" - кине!
Уште си го чувам у блу.
Истото го кажа и Џесика Честејн уЈас го гледав во вторник, во 22:40, значи во најударен термин и толку беше мирно за кино што буквално луѓе престануваа да јадат пуканки на некои сцени. Баш сега во кафана го зборевме ова![]()
Јас од Аватар никогаш нема да ја заборавам сцената кога ќе влезе прв пат у аватарот, ќе се разлути/напне нема да можат да го сопрат, ќе излезе надвор и полека но сигурно ќе се затрчуе и затрчуе и стапките се гледаат и летаат камчиња/песок на сите страни ЛЕЛЕ сеа го стаам екстерниот да си ја пуштам сцената позПа тоа е филмот уствари визуелно. Што е стварно многу добро направено. Одличен да се гледа 3Д ради сликиците али тука завршува квалитетот на филмот