- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.636
- Поени од реакции
- 42.169
1. Мора ли да биде оригинален за да биде добар филмот?1. Што е оригиналното во филмот? Јас не видов ништо такво.
2. Ќе доаѓаш на Birdman?
2. ќе дојдам
1. Мора ли да биде оригинален за да биде добар филмот?1. Што е оригиналното во филмот? Јас не видов ништо такво.
2. Ќе доаѓаш на Birdman?
1. Не, ама ти рече дека на оригинален начин била претставена приказната.1. Мора ли да биде оригинален за да биде добар филмот?
2. ќе дојдам
Не реков дека е ептен добар, реков дека не е застаренА што имаше толку добро во Волкот? Јас едвај издржав 3 саати во кино за него.
Што ќе ви е кино Yify имате у Валандоо, ве боле цефо.Да имаше кино у валандово сите спојлери ќе ви ги раскажав и пред сите ќе го изгледав филмот
Волкот ќе ја изеде бабата во црвенкапа !Една недела Драгонски нема да издржи. Толку многу спојлери во филмот, толку многу искушенија...
nope.jpg, гледање филм сам, без ништо да ти го одзема вниманието > all.Надоврзување само мало не се глупирајте искрено да чекате до Март 2015 идете си у кино вреди за секој денар
па оди последен ден кога најмалку ќе има и седи што подалеку од другите..nope.jpg, гледање филм сам, без ништо да ти го одзема вниманието > all.
Грешка си, а згора на тоа и ќе настрадаш од спољери и ќе се чудишnope.jpg, гледање филм сам, без ништо да ти го одзема вниманието > all.