Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Грешка си, а згора на тоа и ќе настрадаш од спољери и ќе се чудиш :)

Туку осеќам дека ќе има Тим А : Тим Б меч. Првиот тим од нехајпнати изненадени гледачи и вториот од оверхајпнати спољерисани изнервирани и разочарани гледачи.

Ќе прајме муабет во темана без спојлери.
Јок никад не начекувам спојлери, т.е. ептен ретко...

За другото, не сум грешка, смеење, и зборење за време на филм ме полудува, дома си правам ритуали :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
W

wicked_1

Гостин
Грешка си, а згора на тоа и ќе настрадаш од спољери и ќе се чудиш :)

Туку осеќам дека ќе има Тим А : Тим Б меч. Првиот тим од нехајпнати изненадени гледачи и вториот од оверхајпнати спољерисани изнервирани и разочарани гледачи.

Ќе прајме муабет во темана без спојлери.
изглеа ја у тим Б ќе сум

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
@Шкорпион, ќе се изненадиш ама и јас сум sci-fi фанатик а Одисејата ми е досаден. Мислам разбирам се тоа, пред своето време, врвна режија, мастерпис... ама пак ми е досаден.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
@Шкорпион, ќе се изненадиш ама и јас сум sci-fi фанатик а Одисејата ми е досаден. Мислам разбирам се тоа, пред своето време, врвна режија, мастерпис... ама пак ми е досаден.
Koga go gleda? Posle mal milion filmovi li?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
nope.jpg, гледање филм сам, без ништо да ти го одзема вниманието > all.
Psyside the type of nigga што кога женска ќе го викне кај неа да ГЛЕДААТ ФИЛМ, не и иде за да не го деконцетрира од приказната на филмот.

@Anon Ваљда сам си го хајпнал филмот/другите му го хајпнале..иначе...:facepalm:

Иначе Аватар цртанана серија ја давале на МТВ..синхронизирана ама..тие што се по серијата ваљда ќе ги интересира..

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Ио топ што ти е досаден 2001, у муабетиве за Интерстелар и сите споредби на 2001 како МАСТЕРПИС НА САЈ (ФАЈ)...добро е контра пост да се прочита :D

Се сложувам со она за 2та тима на Интерстелар..цела среќа јас па очекував да бид премногу хајпан и пред да го гледам.

А филмот реално е премногу хајпан..ретко некој да пише дека ова е еден од подобрите филмови на годинава но сепак имало многу подобри филмови во последниве неколку години.

Или има AUUUU BRAT4EEEE FILMCISTEEEEEE LELELEEEE или има AUUUU SRANJE OVA FILM LI E BE DOSADNO TAMU U VSELENA NESTO AU GLUPOSTI

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не, на времето на малите екрани, го утепаа од вртење. Мислам, сакам поштен да си бидам и да кажам дека ми е досаден, не како Бомбастичниот да се преправам дека ми се свиѓа Фајкла за Њот да ми дава лајкови. :cool:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
@Anon Ваљда сам си го хајпнал филмот/другите му го хајпнале..иначе...:facepalm:
Не сфаќам. За цветков-ретардов збориш?
А филмот реално е премногу хајпан..ретко некој да пише дека ова е еден од подобрите филмови на годинава но сепак имало многу подобри филмови во последниве неколку години.
Освен Аватар (кој всушност му е на рамниште) во последниве неколку години дефинитвно нема подобри филмови.
Овие 2 филма се extraterrestrial и минимум една класа над сите други.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Не сфаќам. За цветков-ретардов збориш?

Освен Аватар (кој всушност му е на рамниште) во последниве неколку години дефинитвно нема подобри филмови.
Овие 2 филма се extraterrestrial и минимум една класа над сите други.
Ахам за тој од линкот :D

Добро за тебе барем :D
За Мене
Интерстелар >>>>>>> Аватар

Аватар мене ми е 7ца..ама добро секој со свои преференци

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Да ама слабо Sci fi филмови. Овој прави пробив во топ филмови од тој жанр, тоа е важното.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Не, на времето на малите екрани, го утепаа од вртење. Мислам, сакам поштен да си бидам и да кажам дека ми е досаден, не како Бомбастичниот да се преправам дека ми се свиѓа Фајкла за Њот да ми дава лајкови. :cool:

Лошо ме замислуваш во твојата глава Ио, не ме интересираат лајкови, најискрено. Фајкла ми се допадна, и тоа премногу и се спремам за некоја недела пак да го изрепризирам. А ветувам дека во најскоро време ќе има и рецензија за Фајкла.

И уште нешто, Одисејата е ремек дело! Топ 10 филмови евер ми е, дефинитивно.

Kajgana Shop

На врв Bottom