Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Psyside the type of nigga што кога женска ќе го викне кај неа да ГЛЕДААТ ФИЛМ, не и иде за да не го деконцетрира од приказната на филмот.nope.jpg, гледање филм сам, без ништо да ти го одзема вниманието > all.
Не сфаќам. За цветков-ретардов збориш?@Anon Ваљда сам си го хајпнал филмот/другите му го хајпнале..иначе...![]()
Освен Аватар (кој всушност му е на рамниште) во последниве неколку години дефинитвно нема подобри филмови.А филмот реално е премногу хајпан..ретко некој да пише дека ова е еден од подобрите филмови на годинава но сепак имало многу подобри филмови во последниве неколку години.
Ахам за тој од линкотНе сфаќам. За цветков-ретардов збориш?
Освен Аватар (кој всушност му е на рамниште) во последниве неколку години дефинитвно нема подобри филмови.
Овие 2 филма се extraterrestrial и минимум една класа над сите други.
А филмот реално е премногу хајпан..ретко некој да пише дека ова е еден од подобрите филмови на годинава но сепак имало многу подобри филмови во последниве неколку години.
Не, на времето на малите екрани, го утепаа од вртење. Мислам, сакам поштен да си бидам и да кажам дека ми е досаден, не како Бомбастичниот да се преправам дека ми се свиѓа Фајкла за Њот да ми дава лајкови.![]()
Можеш да резервираш, за да не одиш 2 пати.Се наоѓаат лесно карти низ Скопјево ? Пошто некој ми спомна дека 2 пати одел не можел карти да најде
Лошо ме замислуваш во твојата глава Ио,
Најјака комбинација е гледање во празно киноnope.jpg, гледање филм сам, без ништо да ти го одзема вниманието > all.