W
wicked_1
Гостин
За богомилите е филмов, дискутабилно најдобриот македонски.Нешто кое не ми беше гледано.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За богомилите е филмов, дискутабилно најдобриот македонски.Нешто кое не ми беше гледано.
До негде те сфаќам што сакаш да кажеш, ама не си целосно во право.Волкот од волстрит е застарен филм и како приказна и како сценарио. Филмови и серии за такви "јунаци" беа популарни во 80те. Немаше основа воопшто да се најде на оскарите, иако таму редовно има безвезни филмови.
За Гравити издискутиравме, да не се повторуваме.

А што имаше толку добро во Волкот? Јас едвај издржав 3 саати во кино за него.До негде те сфаќам што сакаш да кажеш, ама не си целосно во право.
Баш во 21виот век вреди да се направи филм за лик од Волстрит.
А да не спомнеме и дека филмот е базиран на вистински настан...што значи не може сценариото да е застарено ако филмот е стварно базиран на настани што се случиле пред 10ина години![]()
ти иде да му речеш што гледаш филмови иди гледај дигимон или покемон поарно. 1. Што е оригиналното во филмот? Јас не видов ништо такво.Волкот е ремек дело, 3 саати минуваат без да трепнеш. Кога ќе ми рече некој, ах го изгасив на пола многу долгти иде да му речеш што гледаш филмови иди гледај дигимон или покемон поарно.
И зошто бил застарен? Филмот баш оригинално ги доловува 90тите и животот на еден брокер кој од ништо станува главен на волстрит. И ме бендиса што се пцуе на велико, барем нема глумење лудило како во другиве филмови dont say the f-word bla bla.
1. Што е оригиналното во филмот? Јас не видов ништо такво.
2. Ќе доаѓаш на Birdman?

1. Не, ама ти рече дека на оригинален начин била претставена приказната.1. Мора ли да биде оригинален за да биде добар филмот?
2. ќе дојдам![]()
Не реков дека е ептен добар, реков дека не е застаренА што имаше толку добро во Волкот? Јас едвај издржав 3 саати во кино за него.