Фан клуб: МЗТ Скопје

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
koga kje dojde vreme sve samo kje ti se kaze....sea ne zamarajte so toa koj,sto i kako u vrska so MZT......
А за Јане дека ќе оде во Словенија што има од тоа да не пропадна можноста или не се откриваат детали околу тоа ако воопшто е точна информацијата.:salut:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
А за Јане дека ќе оде во Словенија што има од тоа да не пропадна можноста или не се откриваат детали околу тоа ако воопшто е точна информацијата.:salut:

jas mislam deka bev jasen vo vrska so site vesti povrzani so MZT..........

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
jas mislam deka bev jasen vo vrska so site vesti povrzani so MZT..........
Abe ajde ne se pravite site dzekovi.Vakvi informacii nakvi.Grne go sakal MZT poveke od se.Pa niv mu go imal toa vo faca kazano pa red gluposti.So molcite sea?Vidovte kolku ve saka grne?Ili uste mislite deke iako se interesira za Fersped vo srce go nosi MZT.Ajde molimte.So sila se pravite strucnjaci...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.910
Поени од реакции
50.612
Еве ај ја ке ти кажам,ни сум го спомнал Грне ни во лошо ни во добро ме бол курот за него али ако е дојдена ситуацијата во МЗТ да се крева прашина за Грне и од него да прават најголемо засилување не ми се ни праи муабет на темава тоа не го рачунам за некој напредок или исчекор поголем
Ај најново изглеа Ацо Петрович се враќа за тренер,голем кур значајно како Грне ако дојде,и едниот и другиот се видени и осетени

пс. и не напињајте со тоа Има ли нешто ново поише од нас се замарате за МЗТ мајку му :)

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Abe ajde ne se pravite site dzekovi.Vakvi informacii nakvi.Grne go sakal MZT poveke od se.Pa niv mu go imal toa vo faca kazano pa red gluposti.So molcite sea?Vidovte kolku ve saka grne?Ili uste mislite deke iako se interesira za Fersped vo srce go nosi MZT.Ajde molimte.So sila se pravite strucnjaci...
ne znam dali si dovolno intelegneten, ama za da proveram, ke te zamolam da ja procitas negovata izjava uste ednas kade sto vika "koga velam deka se vrakam vo skopje, smetam deka e jasno kade bi mozelo da bide toa". ajde strucnjaku ti si na red

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ne gi citajte samo naslovite od vesnicite tuku procitajte sve sto pisuva u niv........:helou:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
ne znam dali si dovolno intelegneten, ama za da proveram, ke te zamolam da ja procitas negovata izjava uste ednas kade sto vika "koga velam deka se vrakam vo skopje, smetam deka e jasno kade bi mozelo da bide toa". ajde strucnjaku ti si na red
More intelegencijo edna.Naslovot na statijata go citas li.So golemi bukvi e.Ima spomnato MZT.Nema.Procitaj ja poslednata recenica od nea " секако не би отфрлил клуб со реноме кое го има еден Фершпед Работнички"- заклучува Грнчаров.Se edno covek so tolku vikavte deka ve saka ne bi go izjavil ova po vesnicite.Intelegencijo ti bese prviot so napisa Grne potpisa za MZT.I pa ne vikam moze i ke potpise ali ne sigurno zaradi vas ili od so nogu ve saka tuku ako ponudite poveke pari.A bidejki i rabotnicki e vo igra ne veruvam deka ke ponudite povike.Zgora na toa Grne eden od pokvalitetnite domasni igraci i sigurno ke go sakaat i nema da go ispustat vo fersped vo pohodot vo BIBL...

Член од
22 декември 2007
Мислења
31
Поени од реакции
1

druze ja neznam zaso uopste se trudis nesto da im objasnis prvo celo vreme zamaraat da im kazes neso novo dali ima vo klubot pa posle otkako ke im kazes so kako ima ke procitaat nekoja spekulacija vo sport i odma se kacuvaat na glava daj olabavi gi neka si citaat sport i neka doznaavat za site transveri od tamu...

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
More intelegencijo edna.Naslovot na statijata go citas li.So golemi bukvi e.Ima spomnato MZT.Nema.Procitaj ja poslednata recenica od nea " секако не би отфрлил клуб со реноме кое го има еден Фершпед Работнички"- заклучува Грнчаров.Se edno covek so tolku vikavte deka ve saka ne bi go izjavil ova po vesnicite.Intelegencijo ti bese prviot so napisa Grne potpisa za MZT.I pa ne vikam moze i ke potpise ali ne sigurno zaradi vas ili od so nogu ve saka tuku ako ponudite poveke pari.A bidejki i rabotnicki e vo igra ne veruvam deka ke ponudite povike.Zgora na toa Grne eden od pokvalitetnite domasni igraci i sigurno ke go sakaat i nema da go ispustat vo fersped vo pohodot vo BIBL...
cekaj be malce, ti mozes da sakas eden klub ama tuka se raboti za negova egzistencija, grne zivee od kosarkata. toa ti e kako jas sega da ti kazam deka gecevski, vrba imaat izjaveno deka mnogu ve sakale vas kavadarcani, ama poradi toa sto ne igraat kaj vas, ne ve sakaat. i sto si zapnal so toa BIBL ne te razbiram, so znaci za tebe BIBL ligata, mi ja ramnjas na evroliga ili na NBA, ako citas malce poveke, ke vidis deka i grcite se mislat dali da se otkazat od taa liga. samo edno nesto da ti kazam vo taa liga moze da vleze i MZT koga saka, pogotovo so oslobodvanjeto na edno mesto od eventualnoto otkazuvanje na strumica. i ne mi kazuvaj ti dali grne go sakal ili ne go sakal MZt, zatoa sto koga Grne igral za MZT ti ne si znael sto e kosarka, nego si pocnal da gledas od pred 1 godnia pa sea ke mi prodavas tuka znaenje. i vikas grne e eden od pokvalitetnite pa ne veruvas deka ke go ispustat, pa koa e taka togas ke treba pola igraci od strumica da zemat poso sega se slobodni skoro site, sto site ke idat u rabotnicki. i ne mi kazuvaj veke za MZT ziti se, isto ko ja sto ne ti kazuvam za FENI so i kako e tamu, ako imas nesto da prasas, prasaj pa koj znae ke ti odgovori.
P.S. toa ne znaci edno isto prasanje po 5 pati na den da go prasuvas

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Интересно! Сепак мислам дека Грне ќе одтиде во Фершпес и заради Финансиска страна но и фактот дека ќе игра БИБЛ но можеби и ќе дојде во Мзт како што ве кажувате дека многу го сака и дека го носел во срце иред други работи сепак остануваат уште 4 нецели денови до крајот на преодниот рок па ќе видиме што и како ќе се случува на домашниот пазар.:salut:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
cekaj be malce, ti mozes da sakas eden klub ama tuka se raboti za negova egzistencija, grne zivee od kosarkata. toa ti e kako jas sega da ti kazam deka gecevski, vrba imaat izjaveno deka mnogu ve sakale vas kavadarcani, ama poradi toa sto ne igraat kaj vas, ne ve sakaat. i sto si zapnal so toa BIBL ne te razbiram, so znaci za tebe BIBL ligata, mi ja ramnjas na evroliga ili na NBA, ako citas malce poveke, ke vidis deka i grcite se mislat dali da se otkazat od taa liga. samo edno nesto da ti kazam vo taa liga moze da vleze i MZT koga saka, pogotovo so oslobodvanjeto na edno mesto od eventualnoto otkazuvanje na strumica. i ne mi kazuvaj ti dali grne go sakal ili ne go sakal MZt, zatoa sto koga Grne igral za MZT ti ne si znael sto e kosarka, nego si pocnal da gledas od pred 1 godnia pa sea ke mi prodavas tuka znaenje. i vikas grne e eden od pokvalitetnite pa ne veruvas deka ke go ispustat, pa koa e taka togas ke treba pola igraci od strumica da zemat poso sega se slobodni skoro site, sto site ke idat u rabotnicki. i ne mi kazuvaj veke za MZT ziti se, isto ko ja sto ne ti kazuvam za FENI so i kako e tamu, ako imas nesto da prasas, prasaj pa koj znae ke ti odgovori.
P.S. toa ne znaci edno isto prasanje po 5 pati na den da go prasuvas
Igrac koj sto iskreno go saka MZT e Jane.Iako imase ponuda od rabotnicki i toa podobra toj ne otide.I veruam deka ako si zamine od kaj vas ke odi vo stranstvo.A grncarov cim javno koketira so fersped togas si ibal majkata on.A me zadena za toa od koga sum sledel kosarka...Pa dovolno odamna za da a znam karierata na grncarov od pocetok

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ве читам и се чудам...Лозари вика дека грне ке одел во работнички заради БИБЛ и парите? Те молам објасни ни тука, колкава е понудата на работнички и колкава е на Мзт, пошто гледам имаш информација дека Работнички му понудил повеќе

Атанасе, дали си сигурен дека го знаеш почетокот на кариерата на Грне. Доколку не го знаеш, а верувам дека не го знаат многу луѓе, попаметно е да му докажеш на друг начин дека следиш од поодамна.

ПС До кога ке му верувате на Бобан Радуловиќ и неговите измислици?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Ne mi se veruva na se veruvate... jas garantiram deka grne ke dojde kaj nas 90%

Kajgana Shop

На врв Bottom