Фан клуб: МЗТ Скопје

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Абе нека донесат некој србин центар или крило и тогаш би требало да има МЗТ конкурентен тим во мак лигата. мислам квалитетни странци од типот на латович и пупович од струмица. Ако не донсеат такви играчи тогаш пак тешко со домашниве некој поголем резултат да се очекува.

Се гледа дека врска немаш како стојат работите у МЗТ.Бараш играчи од типот на Латович што зимаат плата колку 2 играчи на МЗТ ? Па биди среќен и срки и кралевски што го донесоа.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
greskata e napravena so prodolzuvanje na dogovorot na Miki, a prodavanje na Kire vo Vardar. Kire mozese da bide dostojna zamena na ovie dvajca, ali nema vreme za zalenje

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
epa aj neka ni e so srekja...ja ne znam sea sto da mislam za centrive...mnogu se skloni kon povredi i toa me plasi....agoc definitivno bi se vklopil vo ekipata....kralevski bi bil back-up centar so po 15 minuti na utakmica....isto taka ako dojde pero kje imame 2 alternativi na 3-ka...mujo kje moze da se rotira i kako krilen centar....

jane ako ostane kje bide potpomognat od tasevski i mislam deka dobro bi funkcionrale i bi se nadopolnuvale....na bekovska pozicija ni fali nekoj trojkas...ovoj aleksandar held od pelister e dobar decko a i odbrana igra solidno i mislam deka bi bilo fino ako potpise za nas...za drugive srbi od pelister pomalce znam ama mislam deka pejanovic nema da ni treba ako ostane jane poso mislam deka i on e plejmejker.....

grne...hmmm, bi bilo ubavo ako dojde grne poso so nego kje imame epten golema rotacija u napadot....ama neso mislam deka kje ne zaebe i kje ostane u strumica......

mene mi e samo agoc i jane da potpisat....za pero i grne ne sum tolku zagrean.........

mozeme i nie da bideme dosta konkurentni narednata godina ako se napravi vakva petorka;

1. jane . 2.grne .3 mujo 4.agoc .5 srki

i so zameni kako , shele, pero, bojan,held,kralevski, mozeme da bideme konkurentni.........

ali petorkava gore e najdobar slucaj.....iako mujo i grne mnogu ne se :back: sepak moze aco petrovic da sklepa neso......iako dragi gi drzi koncite...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.915
Поени од реакции
50.629
Мујо и Срки и онаа цпеницана Мики,ги имаме троицата најголеми тепачи во лигата ако дојде Грне тоа би значело улитимејт фајт секое коло :):)(плус упаљачи и шлaјмови по терен:)) синови рачунајте си наредна сезона просек утакмица да ни трае 3 сааата :bip::bip::bip:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Мујо и Срки и онаа цпеницана Мики,ги имаме троицата најголеми тепачи во лигата ако дојде Грне тоа би значело улитимејт фајт секое коло :):)(плус упаљачи и шлaјмови по терен:)) синови рачунајте си наредна сезона просек утакмица да ни трае 3 сааата :bip::bip::bip:

bogami ,ako se pogodi prvo kolo da e derbi , kje pauzirame posle do polusezona .....:wink:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
ale luja i nie mozeme da kazeme deka imame NE CENTAR TUKU CENTRI duri dvajca :vozbud:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
bogami ,ako se pogodi prvo kolo da e derbi , kje pauzirame posle do polusezona .....:wink:
ako se pogodi prvo kolo derbi mozeme kometno da si barame drug sport za gledanje , posto ke ne kaznat cela sezona

itar pejo ne go zaboravaj i petrovic e eden od po nervoznite tipcinja vo ligava, i jane ne e nesto mnogu fin

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.915
Поени од реакции
50.629
хахаха дааа беее и Ацо ке аздисува пак ко на времето а и Јане е последно време е доста љут,изглеа го фати пубертет конечно(може и ке порасне некој сантим да муибам кепецот:bip:)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Едно прашање до вас: Се најавуваше едно големо засилување Куртиш Рајс,велевте дека потпишал со вас но бил повреден. Каде е дечкото,цела сезона не играше а и овој шо ви беше плејмејкер црнецот зборевте дека е многу јак.Ги немаше 2 полусезона.Шо стана со нив?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Едно прашање до вас: Се најавуваше едно големо засилување Куртиш Рајс,велевте дека потпишал со вас но бил повреден. Каде е дечкото,цела сезона не играше а и овој шо ви беше плејмејкер црнецот зборевте дека е многу јак.Ги немаше 2 полусезона.Шо стана со нив?

epa, curtis rice go gleav na 3 treninga i na 2 pripremni utakmici i da ti kazam deka ne go biva....ostaj toa so ni gi pokazuvaa snimkite i sto se palevme...
mozebi pred povredata bil stvarno dobar ama posle nea e tapa...a nie da pribirame igraci i kaj nas da se vrakjaat u forma a za toa da zimaat mnogu pari ne ide bas.....bese na test period u tekot na zimskata pauza,edno 10 dena , i ne potpisavme so nego poso na taa pozicija imavme igraci ...........

a za daryl hill e druga rabota....ne sutira na kos sto za plejmejker e loso i zatoa ne se vklopi kaj nas...inace e grom, za na basket,3 na 3, puka deckoto ama za kosarka treba malce pojse od toa.....ama dusa predavnicka e i toj....si otide pred da igrame so amak u gosti u 1/4 finaleto na pley-ofot....

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Хил отиде на повише журки и се издрогира повише него што направи нешто во МЗТ.
Иначе пред амак си отиде од МЗТ ама не и од скопје.Идеше после тоа уште на журки :) :)

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
dobra lista so uste 3 ili 4 dobri stranci ke gledame super interesna sezona ajde srekno vo novata sezona da se nadevame na finale strumica mzt

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
i da znaete kejf mi e so ima mzt dobra ekipa malku stara ama za razlika od lani mene mi stoi kade kade podobra

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Хил отиде на повише журки и се издрогира повише него што направи нешто во МЗТ.
Иначе пред амак си отиде од МЗТ ама не и од скопје.Идеше после тоа уште на журки :) :)

idese u coloseum u cetvrtok , i petok a sabota i denela u hard rock na r&b i hip hop :nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom