epa aj neka ni e so srekja...ja ne znam sea sto da mislam za centrive...mnogu se skloni kon povredi i toa me plasi....agoc definitivno bi se vklopil vo ekipata....kralevski bi bil back-up centar so po 15 minuti na utakmica....isto taka ako dojde pero kje imame 2 alternativi na 3-ka...mujo kje moze da se rotira i kako krilen centar....
jane ako ostane kje bide potpomognat od tasevski i mislam deka dobro bi funkcionrale i bi se nadopolnuvale....na bekovska pozicija ni fali nekoj trojkas...ovoj aleksandar held od pelister e dobar decko a i odbrana igra solidno i mislam deka bi bilo fino ako potpise za nas...za drugive srbi od pelister pomalce znam ama mislam deka pejanovic nema da ni treba ako ostane jane poso mislam deka i on e plejmejker.....
grne...hmmm, bi bilo ubavo ako dojde grne poso so nego kje imame epten golema rotacija u napadot....ama neso mislam deka kje ne zaebe i kje ostane u strumica......
mene mi e samo agoc i jane da potpisat....za pero i grne ne sum tolku zagrean.........
mozeme i nie da bideme dosta konkurentni narednata godina ako se napravi vakva petorka;
1. jane . 2.grne .3 mujo 4.agoc .5 srki
i so zameni kako , shele, pero, bojan,held,kralevski, mozeme da bideme konkurentni.........
ali petorkava gore e najdobar slucaj.....iako mujo i grne mnogu ne se :back: sepak moze aco petrovic da sklepa neso......iako dragi gi drzi koncite...