Фан клуб: МЗТ Скопје

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Лооол абе....Знам дека е слободен играч не се секири...И Богоев е слободен,и Пупо е слободен....Ама Грне лично ми рече вика тие се ненормални од каде извадија муабет дека јас сум потпишал за МЗТ:helou::helou:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Жими се Грне е невидена будала. Каков ѕвер е. Несакам да кажувам работи што ги кажувал Грне тука, али ѕвер е. Посебно му ја сакам изјавата кога другар негов од маало му го побара дресот од Струмица. А Христов кој фактор си ти во неговиот живот да ти каже тебе дека потпишал?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Жими се Грне е невидена будала. Каков ѕвер е. Несакам да кажувам работи што ги кажувал Грне тука, али ѕвер е. Посебно му ја сакам изјавата кога другар негов од маало му го побара дресот од Струмица. А Христов кој фактор си ти во неговиот живот да ти каже тебе дека потпишал?
А кој фактор си ти јас да ти одговорам на секое прашање ?Ама ајде...:pos2:
Колку,толку се имам со Грне и тој ми го кажа тоа дека ако Стумица има да му плати тој останува ...:toe::toe:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
А кој фактор си ти јас да ти одговорам на секое прашање ?Ама ајде...:pos2:
Колку,толку се имам со Грне и тој ми го кажа тоа дека ако Стумица има да му плати тој останува ...:toe::toe:
Многу си неинтелегентен. Немора да ми одговараш, пошто сите знаат каков курназ е Грне, а тоа со факторот е прашање на кое не се очекува одговор, пошто објективно, не си никаков фактор во животот на Грне па да ти каже тебе кај ке иде, нели...И не ми одговарај, неможеш ништо интересно да кажеш на оваа тематика.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Многу си неинтелегентен. Немора да ми одговараш, пошто сите знаат каков курназ е Грне, а тоа со факторот е прашање на кое не се очекува одговор, пошто објективно, не си никаков фактор во животот на Грне па да ти каже тебе кај ке иде, нели...И не ми одговарај, неможеш ништо интересно да кажеш на оваа тематика.
И ти се предомисл?

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
hristov daj be prekini da zamaras, nemas pametna rabota, na tvoj godini treba da iskacas nadvor malce, da si go zivees detstvoto, a ne da kisnes pred kompjuter cel den i da repliciras na sekoj ziv

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
А ако ви кажам дека јас се имам со грне ( не е важно од каде и како ) и дека мене ми го кажа тоа ???

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
А ако ви кажам дека јас се имам со грне ( не е важно од каде и како ) и дека мене ми го кажа тоа ???
Еј да ? Се знаеш со грне а ? Браво, браво...
Не боли нас дали си го имаш ти или некој друг со грне и што ви кажал.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
А да ви кажам јас нешто? Радикал пишуваше дека и НАЈОФИЦИЈАЛНО грне потпишал за мзт ? само невистини говорете.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
grne uste nisto nee e potpisal ni za strumica ni za mzt ...

Член од
30 септември 2007
Мислења
369
Поени од реакции
0
Abe arno ajde prekinete veke cela nedela samo za toa se pravi muabet , site znaeme deka Grne e sloboden igrac i seuste za nikoj nee potpisal i ne mora sekoj vtor post da vi e Grne neee potpisal za mzt drn drn . . .

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
А да ви кажам јас нешто? Радикал пишуваше дека и НАЈОФИЦИЈАЛНО грне потпишал за мзт ? само невистини говорете.
детаљи од релацијата Грне - Мзт....хммммм кои сте па вие да знаете што е работата со Грне и Мзт а? Јас знам, знаат и тие што треба да знаат, а за невистините, да те потсетам дека за секој мој пост викате дека е невистина, а јас кутар од кога ви викав дека Струмица ке ја изгуби финансиската моќ...а вие уште убедени дека имате 300.000 буџет и бркате спонзор за уште толку...кутри наивковци...

До Фамилијата, за костурот на Мзт за следната сезона ке се знае најверојатно во понеделник, а според најавите што ги знам, требало да е прилично конкурентен тим...можеби не како Фени, ама со добри тројца странци се е можно

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
детаљи од релацијата Грне - Мзт....хммммм кои сте па вие да знаете што е работата со Грне и Мзт а? Јас знам, знаат и тие што треба да знаат, а за невистините, да те потсетам дека за секој мој пост викате дека е невистина, а јас кутар од кога ви викав дека Струмица ке ја изгуби финансиската моќ...а вие уште убедени дека имате 300.000 буџет и бркате спонзор за уште толку...кутри наивковци...

До Фамилијата, за костурот на Мзт за следната сезона ке се знае најверојатно во понеделник, а според најавите што ги знам, требало да е прилично конкурентен тим...можеби не како Фени, ама со добри тројца странци се е можно
Se planira li izlez vo Evropa ili samo na domasnoto ke se fokusira?

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Se planira li izlez vo Evropa ili samo na domasnoto ke se fokusira?
Од можностите кои се понудени, нашето раководство не мисли дека ФИБА Куп и БИБЛ е некој излез во Европа, така да мислам дека нема да се излезе во Европа сезонава. Здравје догодина, ако има успех и пари и ако БИБЛ стане реномирана лига или евентуално некој ЕвроКуп со поголема важност

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Од можностите кои се понудени, нашето раководство не мисли дека ФИБА Куп и БИБЛ е некој излез во Европа, така да мислам дека нема да се излезе во Европа сезонава. Здравје догодина, ако има успех и пари и ако БИБЛ стане реномирана лига или евентуално некој ЕвроКуп со поголема важност
Prepotentna izjava od vaseto rakovodstvo.Pobednikot na FIBA kupot ima budzet od 30 milioni.I ako toa ne e soodvetno za Mzt(i za site makedonski ekipi) togas ja ne gledam nekoe drugo mesto za natprevaruvanje barem vo momentot pa i vo bliska idnina.No kako i sekogas skopjani sekogas sakat so glava dzid da urnat,neli?i da bidat pred drugite.(mala sala)sepak realna

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
ama realno zasto da bidat djabe frleni pari, koga nemaat ama bas nikakov povraten efekt. ne gledam nekoja prepotentnost, tuku realnost vo celata situacija. pobednikot vo liga na sampioni vo fudbal tezi 1 milijarda, i sea vadar sto treba da napravi da se otkaze u start deka nema tolku pari, ne ti go svakam postot. ke ti dadam konkreten primer vo kosarkata pa ti odgovorimi. kolku tezi ekipata na partizan, akolku ekipata na panatinaikos, zboram za kosarka? NAPOMENA: partizan go eliminirase panatinaikos i se plasirase vo final 8

Kajgana Shop

На врв Bottom