cekaj be malce, ti mozes da sakas eden klub ama tuka se raboti za negova egzistencija, grne zivee od kosarkata. toa ti e kako jas sega da ti kazam deka gecevski, vrba imaat izjaveno deka mnogu ve sakale vas kavadarcani, ama poradi toa sto ne igraat kaj vas, ne ve sakaat. i sto si zapnal so toa BIBL ne te razbiram, so znaci za tebe BIBL ligata, mi ja ramnjas na evroliga ili na NBA, ako citas malce poveke, ke vidis deka i grcite se mislat dali da se otkazat od taa liga. samo edno nesto da ti kazam vo taa liga moze da vleze i MZT koga saka, pogotovo so oslobodvanjeto na edno mesto od eventualnoto otkazuvanje na strumica. i ne mi kazuvaj ti dali grne go sakal ili ne go sakal MZt, zatoa sto koga Grne igral za MZT ti ne si znael sto e kosarka, nego si pocnal da gledas od pred 1 godnia pa sea ke mi prodavas tuka znaenje. i vikas grne e eden od pokvalitetnite pa ne veruvas deka ke go ispustat, pa koa e taka togas ke treba pola igraci od strumica da zemat poso sega se slobodni skoro site, sto site ke idat u rabotnicki. i ne mi kazuvaj veke za MZT ziti se, isto ko ja sto ne ti kazuvam za FENI so i kako e tamu, ako imas nesto da prasas, prasaj pa koj znae ke ti odgovori.
P.S. toa ne znaci edno isto prasanje po 5 pati na den da go prasuvas