:pos2: :pos2: :pos2:Чисто да видам дел од атмосферата на Ф.А....натпреварот и онака ќе ќе го имам цел...
Здравје, нешто имам во план да дојдам, а и Маркус со мене да го земам, но не на натпревар, туку онака, туристички да дојдеме, па ако имате време и да се видиме, со тебе, Радикал, аеродромка...и сите оние кои не чувствуваат како пријатели.zdravje boze,cekajte naredna prilika togas
ama ozbilno da dojdete , se najavuvate kuzne od koga :wink:Здравје, нешто имам во план да дојдам, а и Маркус со мене да го земам, но не на натпревар, туку онака, туристички да дојдеме, па ако имате време и да се видиме, со тебе, Радикал, аеродромка...и сите оние кои не чувствуваат како пријатели.
Туку, убаво ќе е да снимиш нешто од атмосферата, а самиот натпревар секако дека ќе го гледаме
Како ке го гледаш натпреварот?Ако може и за мене едно Цд,ке си платам колко треба ако треба и дупло:pos2: :pos2: Хохо.Здравје, нешто имам во план да дојдам, а и Маркус со мене да го земам, но не на натпревар, туку онака, туристички да дојдеме, па ако имате време и да се видиме, со тебе, Радикал, аеродромка...и сите оние кои не чувствуваат како пријатели.
Туку, убаво ќе е да снимиш нешто од атмосферата, а самиот натпревар секако дека ќе го гледаме
Ќути...срамота!!!ama ozbilno da dojdete , se najavuvate kuzne od koga :wink:
Е не ти давам!:pos2::pos2::pos2:Како ке го гледаш натпреварот?Ако може и за мене едно Цд,ке си платам колко треба ако треба и дупло:pos2: :pos2: Хохо.
Ок,Ок.Ќути...срамота!!!
Времето ми е најголем проблем. Единствено викенд, или кога ќе земам одмор.
Но се надевам наскоро некоја сабота, евентуално недела...најверојатно недела.
Е не ти давам!:pos2::pos2::pos2:
Ќе чекаме извештај од ФА.Ke napise nekoj sto se sluci na natprevarot, a i posle nego