Повеќе од доволно,БЛАГОДАРАМ !Пред да стане претседател на КФМ, Даниел Димевски беше претседател на КК Фершпед Работнички на пример. Целото моментално раководство на КФМ беше во раководството на Работнички, и сега има некои луѓе што се паралелно и во работнички и во КФМ...Мислам дека е доволно
На него и на останата клапа околу него мислев, само пошто знам дека само 5-6 души од форумов ги знаат и мислев дека нема потреба да ги спомнувам, туку дека ке бидат пронајдени во краткото објаснувањеДа беше само он...А илија мерџановски.... и ред други?
АЈ со среќа и ви стискам палци за победа да ја тепате струмица и малку да ги спуштите на земја пошто многу летаат да ја видат повторно реалноста и да ја напуштат фантзијата која е невозможна за нив оваа сезона.:pos2:ок фала многу дечки се глеаме таму!
abe kavadarcani,za sekoj ke navivate samo da ne tepa strumica:pos2: :pos2: :pos2:АЈ со среќа и ви стискам палци за победа да ја тепате струмица и малку да ги спуштите на земја пошто многу летаат да ја видат повторно реалноста и да ја напуштат фантзијата која е невозможна за нив оваа сезона.:pos2:
Ами ај да не навиваме има да падне Струмица по секоја цена барем јас мислам така можеби и грешам ама да оставиме до вечер да видиме што ќе се случе нели инаку навивам за пораз на Струмица без разлика од кој и да е.:pos2:abe kavadarcani,za sekoj ke navivate samo da ne tepa strumica:pos2: :pos2: :pos2:
aj valjda ke tepame,iako ke bide mnogu tesko
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Ами ај да не навиваме има да падне Струмица по секоја цена барем јас мислам така можеби и грешам ама да оставиме до вечер да видиме што ќе се случе нели инаку навивам за пораз на Струмица без разлика од кој и да е.:pos2:
zdravje boze,cekajte naredna prilika togasСакав да го довлечкам Струмикс, ама нешто не ми оди , а сам не сум за никаде.. Можеби во следната прилика...