- Член од
- 25 јануари 2005
- Мислења
- 5.274
- Поени од реакции
- 4.158
>>>>Може некој ако не го мрзи да ми ја прати таа статистиката што беше пишана на темава за Лампард со голови/асистенции во споредба со другите играчи од таа позиција.
Ја имавте пишано на темава пред финалето мислам, ама многу страни има од тогаш.
Многу грешиш тука Реално Френки не е тоа што беше, со модриќ би имале поголема креативност во нападот и подобра транзиција од напад во одбрана...Хрватов пред ЛАМПАРД НЕ !!
Уште не ми се верува дека нема да го гледам веќе во син дрес и дека нема да игра за нас
обично не се мешам во дискусии по други клубови ама младиќу внимавај на репрезентацијата на Белгија во идните години. Они немаат тим, имаат тимчиште. Освен Македонија не навијам за никој ама Белгија ако иде европско светско за нив сум. Хазард, Компани, Фелаини, Витсел , Лукаку, Мертенс, Вертонген...сигурно заборавам некој...лудница тим.Значи, со Хазард добиваме уметник со топка, и според утакмицата Белгија - Англија, јасно се виде дека Хазард е играч кој фудбалот го смета за екипен спорт, штета што во Белгија нема играчи со кои може да игра курташак и созадава шанси, али секоја акција, секој пас беше почнат од него, секоја чест мислам.
Кога ќе размислам, со Мата и Хулк има да прават дар-мар, само се надевам дека нема да им биде потребно долго време да се воиграат, затоа што кога ќе се уиграат и почнат да се читаат, особено со Мата, тоа има да биде еден од најдобри тандеми во фудбалот ever, и двајцата слични фудбалери, брзи, креативни, па и Шакири да биде во напад има да се истури со голови, камоли пак Торес.
Уште нешто што треба да се направи, е да се продаде Стариџ, или да се направи играч од него кој ќе игра за тимот. Момчето е квалитетно навистина, особено е добар на крило, но превише е уфилман и уопште не знае да игра тимски, или Роби ќе го преиспита или нека лета од тимов, ионака неможам да го гледам кога ги сере акциите. Се збори дека Сити пак сака да го врати назад, јас одма би го дал, плус да се трампа со Џонсон.
Малуда и Есиен ќе бидат продадени доколку стигнат добри понуди за нив, ова е од сигурни извори речено од Стемфорд.
Вермален,Дембеле.Голман-Куртоаобично не се мешам во дискусии по други клубови ама младиќу внимавај на репрезентацијата на Белгија во идните години. Они немаат тим, имаат тимчиште. Освен Македонија не навијам за никој ама Белгија ако иде европско светско за нив сум. Хазард, Компани, Фелаини, Витсел , Лукаку, Мертенс, Вертонген...сигурно заборавам некој...лудница тим.
Апсолутно си во право, но сеуште не се тимчиште. Имаат само еден куп добри играчи кои не се воиграни, ниту правилно искористени од страна на селекторот.обично не се мешам во дискусии по други клубови ама младиќу внимавај на репрезентацијата на Белгија во идните години. Они немаат тим, имаат тимчиште. Освен Македонија не навијам за никој ама Белгија ако иде европско светско за нив сум. Хазард, Компани, Фелаини, Витсел , Лукаку, Мертенс, Вертонген...сигурно заборавам некој...лудница тим.
белгија колку време Влада не може да напраи не па тренер асален да постават. марк Вилмоџ своевремено беше многу опасен играч е сеа како тренер не сум го гледал. макар што мислам дека Ѓоко хаџиевски со оној тим на голем настан ке иде не па некој друг.Апсолутно си во право, но сеуште не се тимчиште. Имаат само еден куп добри играчи кои не се воиграни, ниту правилно искористени од страна на селекторот.
Јас не знам кој и како, ама одлуката да се даде работа на оној глуперда од тренер што е моментално на Белгија треба да ја донесе некој ептен што нема појма од фубал. Човеку, па Хазард играше како шпиц, тотално изгубени беа цел тим, нема никаква организација ниту идеја во играта, се зависеше од Хазард, дај му топката на Хазард и нека смисли он што и како.