Фан Клуб: Челзи

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
11.772
Може некој ако не го мрзи да ми ја прати таа статистиката што беше пишана на темава за Лампард со голови/асистенции во споредба со другите играчи од таа позиција.
Ја имавте пишано на темава пред финалето мислам, ама многу страни има од тогаш. :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Hulk has Porto fans at heart

Porto attacker Hulk said the Portuguese champions and their fans will forever be in his heart, regardless of where his future lies.
The Brazil international is continually being linked with a move away from Porto, and is believed to be on the verge of joining Chelsea.
Nevertheless, the 26-year-old is adamant that he will not forget what his current club has done for his career.
“If the time has come to leave Porto, the club and its fans will forever have a place in my heart. I can only thank them for all the affection they’ve shown me,” Hulk told Lancenet.
“I will always continue to work hard and keep my feet on the ground, regardless of whether I stay at Porto. I have won many titles in the past four years at Porto, and I think that I have a great relationship with everyone.
“If the time has come to move on, I’ll do so with a good feeling. I have enjoyed a great time here. I’m sure that they will understand the motives behind my decision if I leave.”
Hulk has a contract with Porto till June 2016, but is widely expected to move on this summer.

Сигурно не би давал ваква изјава доколку останува во Порто..
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 18:33 ---
Може некој ако не го мрзи да ми ја прати таа статистиката што беше пишана на темава за Лампард со голови/асистенции во споредба со другите играчи од таа позиција.
Ја имавте пишано на темава пред финалето мислам, ама многу страни има од тогаш. :)
>>>>
>>>>

Total Careers:

Xavi (Age 32)

Assists (94)
Goals (76)
Apps (690)
---------------------------------
Iniesta (Age 28)

Assists (61)
Goals (46)
Apps (460)
Lampard (Age 34)

Assists (118)
Goals (226)
Apps (754)
Gerrard (Age 32)

Assists (96)
Goals (148)
Apps (576)
Sneijder (Age 28)

Assists (88)
Goals (88)
Apps (352)
Kaka (Age 30)

Assists (66)
Goals (164)
Apps (486)
Ozil (Age 24)

Assists (98)
Goals (34)
Apps (248)
Xabi Alonso (Age 30)

Assists (44)
Goals (34)
Apps (498)
David Beckham (Age 38)

Assists (94)
Goals (122)
Apps (684)
Ronaldinho (Age 32)

Assists (144)
Goals (261)
Apps (668)
Robben (Age 28)

Assists (66)
Goals (120)
Apps (358)
Ribery (Age 28)

Assists (138)
Goals (100)
Apps (408)

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Хрватов пред ЛАМПАРД НЕ !!
Многу грешиш тука ;) Реално Френки не е тоа што беше, со модриќ би имале поголема креативност во нападот и подобра транзиција од напад во одбрана...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Нели денеска ќе биде официјално за Хазард и Хулк? (или барем Хазард) :(

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ќе биде овие дена,не паничете ...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Договорени се веќе и Хазард и Хулк, ич не се замарајте.

Hazard deal should be announced tomorrow, Delayed today due to Queen's jubilee etc.
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 20:31 ---

H

HoT IcE

Гостин
Значи, со Хазард добиваме уметник со топка, и според утакмицата Белгија - Англија, јасно се виде дека Хазард е играч кој фудбалот го смета за екипен спорт, штета што во Белгија нема играчи со кои може да игра курташак и созадава шанси, али секоја акција, секој пас беше почнат од него, секоја чест мислам.
Кога ќе размислам, со Мата и Хулк има да прават дар-мар, само се надевам дека нема да им биде потребно долго време да се воиграат, затоа што кога ќе се уиграат и почнат да се читаат, особено со Мата, тоа има да биде еден од најдобри тандеми во фудбалот ever, и двајцата слични фудбалери, брзи, креативни, па и Шакири да биде во напад има да се истури со голови, камоли пак Торес.
Уште нешто што треба да се направи, е да се продаде Стариџ, или да се направи играч од него кој ќе игра за тимот. Момчето е квалитетно навистина, особено е добар на крило, но превише е уфилман и уопште не знае да игра тимски, или Роби ќе го преиспита или нека лета од тимов, ионака неможам да го гледам кога ги сере акциите. Се збори дека Сити пак сака да го врати назад, јас одма би го дал, плус да се трампа со Џонсон.:icon_lol:
Малуда и Есиен ќе бидат продадени доколку стигнат добри понуди за нив, ова е од сигурни извори речено од Стемфорд.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Значи, со Хазард добиваме уметник со топка, и според утакмицата Белгија - Англија, јасно се виде дека Хазард е играч кој фудбалот го смета за екипен спорт, штета што во Белгија нема играчи со кои може да игра курташак и созадава шанси, али секоја акција, секој пас беше почнат од него, секоја чест мислам.
Кога ќе размислам, со Мата и Хулк има да прават дар-мар, само се надевам дека нема да им биде потребно долго време да се воиграат, затоа што кога ќе се уиграат и почнат да се читаат, особено со Мата, тоа има да биде еден од најдобри тандеми во фудбалот ever, и двајцата слични фудбалери, брзи, креативни, па и Шакири да биде во напад има да се истури со голови, камоли пак Торес.
Уште нешто што треба да се направи, е да се продаде Стариџ, или да се направи играч од него кој ќе игра за тимот. Момчето е квалитетно навистина, особено е добар на крило, но превише е уфилман и уопште не знае да игра тимски, или Роби ќе го преиспита или нека лета од тимов, ионака неможам да го гледам кога ги сере акциите. Се збори дека Сити пак сака да го врати назад, јас одма би го дал, плус да се трампа со Џонсон.:icon_lol:
Малуда и Есиен ќе бидат продадени доколку стигнат добри понуди за нив, ова е од сигурни извори речено од Стемфорд.
обично не се мешам во дискусии по други клубови ама младиќу внимавај на репрезентацијата на Белгија во идните години. Они немаат тим, имаат тимчиште. Освен Македонија не навијам за никој ама Белгија ако иде европско светско за нив сум. Хазард, Компани, Фелаини, Витсел , Лукаку, Мертенс, Вертонген...сигурно заборавам некој...лудница тим.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
обично не се мешам во дискусии по други клубови ама младиќу внимавај на репрезентацијата на Белгија во идните години. Они немаат тим, имаат тимчиште. Освен Македонија не навијам за никој ама Белгија ако иде европско светско за нив сум. Хазард, Компани, Фелаини, Витсел , Лукаку, Мертенс, Вертонген...сигурно заборавам некој...лудница тим.
Вермален,Дембеле.Голман-Куртоа
Стварно опасен тим :)

H

HoT IcE

Гостин
Апсолутно си во право, но сеуште не се тимчиште. Имаат само еден куп добри играчи кои не се воиграни, ниту правилно искористени од страна на селекторот.
Јас не знам кој и како, ама одлуката да се даде работа на оној глуперда од тренер што е моментално на Белгија треба да ја донесе некој ептен што нема појма од фубал. Човеку, па Хазард играше како шпиц, тотално изгубени беа цел тим, нема никаква организација ниту идеја во играта, се зависеше од Хазард, дај му топката на Хазард и нека смисли он што и како.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Апсолутно си во право, но сеуште не се тимчиште. Имаат само еден куп добри играчи кои не се воиграни, ниту правилно искористени од страна на селекторот.
Јас не знам кој и како, ама одлуката да се даде работа на оној глуперда од тренер што е моментално на Белгија треба да ја донесе некој ептен што нема појма од фубал. Човеку, па Хазард играше како шпиц, тотално изгубени беа цел тим, нема никаква организација ниту идеја во играта, се зависеше од Хазард, дај му топката на Хазард и нека смисли он што и како.
белгија колку време Влада не може да напраи не па тренер асален да постават. марк Вилмоџ своевремено беше многу опасен играч е сеа како тренер не сум го гледал. макар што мислам дека Ѓоко хаџиевски со оној тим на голем настан ке иде не па некој друг.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Eden Hazard: 'There was a struggle between Chelsea and United but according to me Chelsea has the best project'

"Victory in Champion's League change my mind. European competition is very important for me "

"Yes, I spoke to Abramovich and we were on the same wavelength."

"They have ambition to become an even bigger club, bringing in great players."

" I dont' know if Roberto Di Matteo will be the manager next year but i speak with him for my position. "

"I will do my best at training and summer preparation to win my place in the team."

" Chelsea is a big team in a big championship. It's important to play against the best teams in the world. "
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 18:05 ---
Тоа е тоа

TERMS AGREED FOR EDEN HAZARD

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2797352,00.html

Kajgana Shop

На врв Bottom