Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Чедо собери си ги парталите и оди си !
Не ми се верува еј , колку ниско паднавме да губиме од клубови од 2 лига , СРАМНО !

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ajde poveke sreka naredniot pat... od 2 ligas gubate 2-1 peza

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сега ќе не ебаваат , ако-ако имаат право ...Не се ни лутам сега , сега имаат право.:tapp::tapp::tapp:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
леееј не ми се веруе од кого губимо некојси севојно,дај бе нека се преземе нешто ваке ако продолжимо тешко ќе биде.

п.с дали има реванш ја мислим дека има!

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
леееј не ми се веруе од кого губимо некојси севојно,дај бе нека се преземе нешто ваке ако продолжимо тешко ќе биде.

п.с дали има реванш ја мислим дека има!
НЕМА РЕВАНШ

I

InF3cTeD

Гостин
тоа е тоа повеќе среќа наредната сезона

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ништо од Звезда оваа сезона баш ми е мака...омилен клуб ми е од Србија...да се надеваме на подобри резултати наредната сезона...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Уууфффф ќе биде јако финале:vozbud::vozbud::vozbud:

Само не ми е јасно зошто на ова кога реплицирав "Партизан-Севојно" ми беше избришан постот како демек пишувам глупости и како демек нема да се оствари тоа.... се покажа вчера дека ништо не е невозможно... мислам дека ова е најкатастрофалната сезона на Звезда до сега... :smir:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Изгубивте од екипа од 5 лига:pos2::pos2::pos2:.Повеќе среќа наредниот пат:toe::helou:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
So malo zakasnuvanje bi prokomentiral za ovoj naj sramen poraz ovaa godina pa i vo nekolkute prethodni ova bese kapak na sve totalna nezainteresiranost na igracite dosta se veke izjavite na cedo posle sekoj kiks nemavme sreka imavme sansi ali golovi nema pa nemozes i so vakva drtava ekipa da kiksnuvas bre trenerce. Jebem ti stranci za koj se frlaat pari a rezultati nula toj Parker osobeno go najavuvaa ko da doaga Mesi jebote sto pokaza eden natprevar ne odigra saglam vo ovoj tim ima igraci koj trcaat ko picki totalna nezainteresiranost jasno e ima kriza finansiska se gleda ali da gubis od ekipa koja aber si nema neso ne e ok i to na cekor do finale.Mn dosta rabota sleduva za da se oporavi klubot i sum siguren dek ke dojdi do to kako i mn drugi ZVEZDASI.
DOK SRCE KUCA U NAMA TI ZVEZDO NISI SAMA I KRV TECE MOJA CRVENO-BELIH BOJA

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Нормално,очекувано.
Но до некаде и нема вина,со ваков тим кој и да дојде неможе ништо да направи,ама имаше и безвезни киксови.
Доколку го мислите ова како провокација,нека го избришат модераторите.
Искрено

I

InF3cTeD

Гостин
ако не поднесеше оставка мислам дека секако ќе го избркаа....вака самиот си ги скрати маките

Kajgana Shop

На врв Bottom