Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Why oh why....друже нас ни треба некој што ќе игра прв тим а не да дреме на клупа такви имаме за извоз :uvo:
епа шо му фали на Ричардс ? зашто да не игра прв состав да не е боље Гарај случајно или Албиол ? и плус Ричардс има 20 год. , а за у напад ни треба за на клупа некој ај не заебавај и ти кој ќе игра пред Игуаин и Бенз. или ЦР7

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ричардс е најмалку за на клупа ама несреќа негова е што игра во Шити и веќе се пренакупија играчи за негова позиција :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Шала на страна едно време и мене ми беше желба Ричардс. Игра централен а и десен бек мислам(не сум сигурен) дека може да игра. Со Рамос ке ги покриваат убаво тие 2 позиции. А за левата бековска Марсело и Арбелоа ке можат да ја одржуваат на ниво, иако го преферирам Марсело.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
На Скај Италија пишува дека Реал го купиле Карваљо за 8 милиони евра плус бонуси , утре мдецински прегледи

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
El Madrid ficha a Carvalho por ocho millones

Паметен потег...искусен играч...штопер со мозок...ми се свиѓа трансферов кога другите играчи што беа први на листа не испадна ништо со нив...

Ricardo Carvalho - 2 :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ајде нека му е со среќа, со Пепе назад одличен тандем ќе бидат.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Сигурно повеке од мене го знаете Карваљо. Толку време ги гледам Челзи и никако да ми остави некој поголем впечаток, а сите викаат добар е. Ке ви верувам, а ке има и доста солидни замени. Значи како и што се очекуваше и напишав во претходниот пост, левата страна ке ја држат Марсело и Арбелоа. Спремни сме, напаѓач не ни треба ги имаме Игуаин Бензема Кики и Каналес.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
па 8миљиони за него ми се некако многу 32 годишен играч,реална цена 6 миљиони

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Ајде честито нов играч, малку сум скептик за трансферов, ама се надевам дека грешам .

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
хах кои лоши финансии бе сине? Клубот нема едно евро долг,за разлика од некои други клубови да не спомнувам сега си знаете кои сте,нели? ;)

А дури и да се продава,за 25-30 мил ќе го добиете колку што го добивте Маикон.............реално :toe:
Тоа така го преведов како што беше напишано на АС де. :)
А и лоши финансии немора да значи долг, него може да значи немање пари за натамошни инвестиции или финансии блиску до 0, а и го знаеш Берлускони каков е за пари. Али сеа можете да одгајлите, ќе остане Силва сигурно.

За потегов со Карваљо, браво!:aplauz:Можда можеле за 2-3 милиони помалце да го земат, али ипак и 8 се добро.
Четрврти паметен трансфер, освен Ди Мариа кој можеби беше преплатен, нема утка летово.

Уште лев бек да донесат и спремни сме за трипл! :)

F

FilipMacedon

Гостин
Тоа така го преведов како што беше напишано на АС де. :)
А и лоши финансии немора да значи долг, него може да значи немање пари за натамошни инвестиции или финансии блиску до 0, а и го знаеш Берлускони каков е за пари. Али сеа можете да одгајлите, ќе остане Силва сигурно.

За потегов со Карваљо, браво!:aplauz:Можда можеле за 2-3 милиони помалце да го земат, али ипак и 8 се добро.
Четрврти паметен трансфер, освен Ди Мариа кој можеби беше преплатен, нема утка летово.

Уште лев бек да донесат и спремни сме за трипл! :)
Друже фул сме...подобро да кажеше уште некој играч да продадеме:)

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
diara out,drenthe pozajmica, i granero neznam sto ke ni e ovaa sezona so koj vrski doe u real

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom