- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Па и не се многу 32 години за стопер уште 2-3 сезони може да ги игра перфектно8 000 000 за 32 годишен играч од одбраната кој е у залезот на кариерата
Па и не се многу 32 години за стопер уште 2-3 сезони може да ги игра перфектно8 000 000 за 32 годишен играч од одбраната кој е у залезот на кариерата
А шо им се нервираш толку дали на остали фанови им одговара... и за 6 мил да го купевме Кака ке викаа тоа е погрешен трансвер мн пари даовте... не им се замарај, пушти јутјуб и потсетувај се на убавите моментите на Каналес, исто као мене.Мхм у залезот на кариерата, кој има уште 3 чисти сезони за играње. Ај бе аман више, ништо не ви одговара!
Едноставно кажано...комплекс!Реал и без пари да купи некој играч, некои ќе речат скапо го плативте. :uvo:
Секоја чест за постов, се сложуем од збор до збор!!! Ни фалеше, биди малку поактивен зошто наебавме ние, незнаеме што збориме.Abe sea ja ce vi kazam nesto
Ubavo so dojde ovja karvalo, moze da izigra uste dve godini i posle ce im go prodademe na nekoi slepci od amerika ili turcija za 50 milioni. znae so prae perez.
8 milioni ne se ic mnogu pari. ja bi im dal uste 8 na celzi, da se poraduvaat, grevcinja, poso sea nema vise abramobvic pari u oskudacija e.
nego za drugo se ukluciv u temava. ne znam dali treba uste 1 napagac, ako treba moze toj crnecot 15 godisen da se zeme, taman za desetina godina koga ce zamine u penzija higauin ovja ce stane starter. ama ne treba da se igra so 2ca u napad od takticna poenta. zosto? ja ce vi kazam. nasoto najkalibarno oruzje e sredniot red. ako dozvolime da igrame so 2ca u napad, togas ce treba so 4 u sredina. ako igrame so 4 u sredina togas lesno 4ca ce se eliminiraat so 6mina protivnicki igraci, i topkata ne moze da stigne do napadot. zatoa samo higuan treba da bide starter, ne treba crep kako benzema u napad. moze da kisne na klupa i da go mu davaat sansi u 86 minuta koga ce vodime 2:0.
ete dole imam slikovno ilustrirano (go razbraotiv programov) sto kako. znaci murino bara presing, nie ce mora da pritiskame so 4ca ako igrame so 2ca u napad a toa ce bide pogubno zatoa sto lesno ce proagaat topki so pas u prazno i kontri. abe dzabe da vi objasnuam, EDNOSTAVNO ZNAM DEKA E TAKA, IMAM PRETCUSTVO!
Abe ja ja staev uboo ko sto mi kazaa nesto kajganava zaebava javete mu se na toj administratorot glavniot neka ja poprae ima sigurno dupki ili nekoj ja hakiral.Секоја чест за постов, се сложуем од збор до збор!!! Ни фалеше, биди малку поактивен зошто наебавме ние, незнаеме што збориме.
И дај стај ја пак сликата, нешто заебава. Живо ме занима како си ја разработил програмата, ако е добро може на Мурињо да му пратиме по факс :smir:
:pos2::pos2::pos2:pos2-у периода*Abe ja ja staev uboo ko sto mi kazaa nesto kajganava zaebava javete mu se na toj administratorot glavniot neka ja poprae ima sigurno dupki ili nekoj ja hakiral.
Na ovaa adresa e http://picpaste.com/pics/REALMADRID_1.1281488556.png pa ti vidi dali moze da se gleda od kaj tebe posto ne izlaga u isprati odgovor.
Pa Kasilas se podrazbira, nema dudek da brani sigurno!:pos2::pos2::pos2:pos2-у периода*
Ти си отиден скроз на скроз, на најскроз.... КАЈ Е КАСИЉАС ?
Е сеа кажи ми што бара таа 4ката десно од Роналдо, зашто Бензема на клупа ? и у спат и зашто клупата ни е празна, или со 10 играчи ке играме а Бензема ке лежи на клупата и ке ја затвара целаPa Kasilas se podrazbira, nema dudek da brani sigurno!
Е ако де, барем не смееЏабе вие го праете будала, он нас не прае будали верујте Игра некој ку*от со нас многу јако
Дај бе озбилно биди поактивен на форумов ние сме си многу досадни неаме поим што збориме ти вака да не просветлиш појавувај се почестоAbe ja ja staev uboo ko sto mi kazaa nesto kajganava zaebava javete mu se na toj administratorot glavniot neka ja poprae ima sigurno dupki ili nekoj ja hakiral.
Na ovaa adresa e http://picpaste.com/pics/REALMADRID_1.1281488556.png pa ti vidi dali moze da se gleda od kaj tebe posto ne izlaga u isprati odgovor.
toa 4kata e deka vaka so 4ca bi igrale i toa ne smee da se desi bas zatoa benzema na klupa. a na klupata ce ima igraci, ama posto ne se znae koi, toa e minlivo, murino ce gi bira, na sekoja utakmica razlicni, gi ostaev prazni. toa se vika rotacii.Е сеа кажи ми што бара таа 4ката десно од Роналдо, зашто Бензема на клупа ? и у спат и зашто клупата ни е празна, или со 10 играчи ке играме а Бензема ке лежи на клупата и ке ја затвара цела
toa 4kata e deka vaka so 4ca bi igrale i toa ne smee da se desi bas zatoa benzema na klupa. a na klupata ce ima igraci, ama posto ne se znae koi, toa e minlivo, murino ce gi bira, na sekoja utakmica razlicni, gi ostaev prazni. toa se vika rotacii.
abe dzabe vie ronaldino od koj zamina u milan ne e vise ronaldinho. toj e vise tronkadilno, samo tronka od toa so bese u barselona, iako sum go mrzel otsekogas zosto bese konj. i ne znam sto ne go prodadete i ne kupite nekoi mladi igraci sve kupuete nekoi sto se u zalezot na sonceto.