Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Друже фул сме...подобро да кажеше уште некој играч да продадеме:)
Сега сме фул да, али на пр. Дренте аут, лев бек ин, и Адан на позајмицја или Мамаду/Гаго аут, трет шпиц ин... пак 25 :) Малку поиграв менаџер сеа, али не е нереално ова да се деси. Моја желба е тоа :tv:

Сериозно сеа, мислам дека ќе биде Дренте/Мамаду/Гаго, eден од нив аут, нов напаѓач ин. Тоа е најреално.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
Јас викам Гранеро не треба,што праиме со него?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ај честито нека ни е Карваљо,за одбранбен 32 годишен играч и не е толкку стар.Знаеме лани какви играчи направи Мур од Смуел и Лусио.Сега може слободно од кога ќе се вратат од пријателскиве да се концентрираат на тренинзите и почетокот на сезоната.
ХАЛА МАДРИД!

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Колку шо беше Кака добар прошлата сезона, толку беше и Гранеро. После само една година играње (и тоа неконстантно, и цело време со ротации ваму таму) ние го бркаме. Не викам дека е некој ѕвер или слично, ама за на клупа ќе врши работа, а покрај Мурињо може и ќе се поправи.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Јас незнам зошто го ангажираа Мурињо кога имаме подобри тактичари од него овде на фан клубов...90% од нив играат Менаџер :/

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Реков, после Маикон тој ми беше најголемата желба. Тоа е тоа што ни требаше, уште еден искусен играч покрај Пепе, играч кој ќе биде вистински лидер на одбраната. Лани не го гледав многу во Челзи, не знам зошто, дали ради повреда или поради другите играчи, не е битно, но на Светското го гледав, и цело првенство го одигра перфектно па тоа ми дава надеж дека ќе ја истера и оваа сезона во врвна форма.

За лев бек не знам што ќе се праи, мислам дека Мурињо ќе донесе некој не толку познат играч, и сите тука ќе викаме "кој кур ќе ни е тој кога си го имаме Марсело", и на крај тој трансфер ќе биде еден од подобрите. :)

И мислам дека е време за чистење на ѓубрето, Мамаду и Дренте, гитла..

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
8 000 000 за 32 годишен играч од одбраната кој е у залезот на кариерата :tapp: :tapp:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мхм у залезот на кариерата, кој има уште 3 чисти сезони за играње. Ај бе аман више, ништо не ви одговара!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
MaRicon mlad vi beshe a? isti kur ne sum zadovolen, zaso ja mislam desno igrase ovoj? I ako igra cb ramos ostanuva desno, ama sakam garay da igra ne ovoj starush

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Неможеш наеднаш да го купиш тимот, треба да го создадеш, а Реал сака титули веднаш. Подобро некој млад дефанзивец кој мож првата и втората сезона сите ќе го пцујат али после сите ќе се крстат на него отколку некој 32 годишнак кој максимум 2 сезони да има добри

Член од
23 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
46
мене многу ми се свига гранеро како игра ... не добива мн шанса ама кога ке ја добие ја искористува максимално и трча и исполнува се... и во напад и одбрана ... за 1-2 години ке биде појак и ван дер варт и од мамаду итн итн.... само да почекаме :pipi:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Неможеш наеднаш да го купиш тимот, треба да го создадеш, а Реал сака титули веднаш. Подобро некој млад дефанзивец кој мож првата и втората сезона сите ќе го пцујат али после сите ќе се крстат на него отколку некој 32 годишнак кој максимум 2 сезони да има добри
А колку играчи што ќе бидат првотимци купи Реал сезонава?? Ај за прошлите сезони да збореше ќе те сфатев, ама незнам што збориш сега.
А и види ја цела листа на Реал, и види по колку години имаат играчите па дојди кажи дека нема иднина Реал. У секој тим мора да има малку искуство, не сме Цементарница ние па со деца да играме.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
мене многу ми се свига гранеро како игра ... не добива мн шанса ама кога ке ја добие ја искористува максимално и трча и исполнува се... и во напад и одбрана ... за 1-2 години ке биде појак и ван дер варт и од мамаду итн итн.... само да почекаме :pipi:
И од Дренте ќе биде појак само му треба време :/

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Неочекуван трансфер на Караваљо..Нека му е со среќа со Пепе ке бидат вистински лидери во одбраната.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom